EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Nagykanizsa

A legjobb szezon

Egy-egy győzelem után, „ki-ki meccsen” döntött az UVSE, illetve a Kanizsa VSE az OB I-es indulás jogáról. Az osztályozó harmadik felvonását Budapesten rendezték, ahol az első osztály utolsó előtti helyezettje a második liga ezüstérmesét fogadta. Az előző két csata rendkívüli izgalmakat hozott, s most is hasonló forgatókönyv érvényesült.

A Komjádi uszodában a kanizsaiak három negyeden át remekül küzdöttek, harcoltak, amiben támogatta őket mintegy százfős szurkolóseregük is, amely remek hangulatot teremtett. Az utolsó etapra 6-5-ös hazai előnnyel érkeztek a csapatok, amiben még a győzelem esélye is benne volt, de a vendégek a záró nyolc percben nem találtak be, a lilák pedig újabb két gólt lőttek, így az UVSE benn maradt az OB I-ben, ősztől pedig a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor ül majd a kispadra.


Ebben a szezonban a szurkolók (is) mindent megtettek a csapat sikeréért (Fotó: Gergely Szilárd)

Ám a KVSE játékosai és vezetői sem búslakodhatnak, hiszen az OB II-es ezüstérem a klubtörténet legnagyobb sikere, és a Ludányi Kadosa vezette együttes az osztályozó három mérkőzése során is bizonyította: mostanság kiváló, egységes csapat képviseli a kanizsai színeket a honi medencékben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.