EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,81 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

A nap képe: Csúfos szépség

A kilencéves angol buldog, Zsa Zsa gazdája, Megan Brainard vehette át a világ legrondább kutyájának járó elismerést a kaliforniai Petalumában.

A kutyacsúnyasági világbajnokságot egyébként minden évben megrendezik, így az aktuális nyertes egy esztendőn keresztül lehet a cím tulajdonosa.

/Fotó: EPA/MONICA M. DAVEY

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.