2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

A nap képe: Őfelsége titkosszolgálatában

Elárverezik James Bond Pierce Brosnan által vezetett 1965-ös Aston Martin DB5-ösét, amit az Aranyszem (GoldenEye) című filmben láthatott a nagyközönség.

Az igazi ritkaságnak számító luxusjárgány 1,2–1,6 millió fontos (kb. 444,2–592,4 millió forintos) áron találhat gazdára a Bonhams aukciósház londoni árverésén. Aki képes ennyi pénzt kiperkálni a brit legendáért, biztos lehet abban, hogy az övé lesz minden idők második legismertebb filmes autója. Azért csak a második, mivel az első a George Barris által tervezett 1966-os Batmobile.

/Fotó: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.