2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Szekszárd

A pedagógusokat köszöntötték

A megyeszékhely tanárait, óvónőit köszöntötte Ács Rezső polgármester a Babits Mihály Kulturális Központ Márványtermében.

A városvezető köszöntő beszédében elmondta, hogy az önkormányzat néhány éve tartó hagyományát – miszerint ezen a napon a tanároké a főszerep – szeretnék megőrizni az elkövetkezendő években is. A nap folytatásaként a pedagógusok Malek Andrea zenés műsorát követhették figyelemmel.

Ács Rezső köszöntötte a pedagógusokat. fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.