EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb IX.kerület

A portugálok bevették a vásárcsarnokot

Ismét nemzetiségi napokat tartottak a Fővám téri Nagycsarnokban, ahol ezúttal Portugália mutatkozott be az érdeklődőknek. A portugál termékeket importáló magyar cégek asztalainál kitűnő borok, extra szűz olívaolajok, olajbogyók, halkonzervek, nápolyik, kávékapszulák, tőkehal, tengeri só, méz és egyéb ínyencségek várták az érdeklődőket.

Bárki megkóstolhatta a híres portugál sütemény, a pastel de nata klasszikus és ízesített változatait. A borokon és élelmiszereken kívül minőségi törölközőket, parafából készült tárgyakat, kézműves bizsutermékeket, palacklámpákat, szappanokat is vásárolhattak a látogatók.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.