2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

A “Soros-hálózat” nagyobb fokozatba kapcsolt

A “Soros-hálózat” nagyobb fokozatba kapcsolta a migránsok betelepítését célzó programokat – mondta a kormánypártok nevében nyilatkozó Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán Budapesten a közmédiának.

A politikus indoklásul kifejtette: a Soros György által finanszírozott Amnesty International globális migránsbefogadó kampányt indított, a szervezet kilenc pontba foglalta össze, hogy szerinte mit is kellene tenni a migránsok gyorsabb befogadásáért. Az Amnesty Internationalben úgy gondolják, mindenkit be kellene engedni, úgy vélik, a migráció alapjog, és szerintük fel kellene gyorsítani a betelepítési programokat és a családegyesítést is – mondta.


Emellett okostelefonokat, technológiai eszközöket, valamint egészségügyi, munkavállalói és tanulmányi vízumokat osztanának ki minden migránsnak, továbbá szponzorációs csoportokat hoznának létre, hogy anyagilag is segítsék a bevándorlókat – sorolta Nacsa Lőrinc.

“Egyértelműen a +Soros-terv+ megvalósítása látszik a szemünk előtt”, és több millió bevándorlóról beszélnek – fogalmazott a kereszténydemokrata képviselő.


A “Soros-hálózat” nem titkolt célja – folytatta a frakciószóvivő -, hogy Európát elárasszák migránsokkal, és mindenhol megvannak az embereik, akik segítik ezt a tervet: az európai uniós intézményekben, az Európai Bizottságban, az Európai Parlamentben, továbbá az ENSZ-ben, egyes tagállamokban, valamint “álcivil hálózatokban” is.

Ez a terv veszélyes Magyarországra nézve, ezért Magyarországnak meg kell védenie magát mind a brüsszeli tárgyalásokon, mind itthon – jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Szerinte ezért kiemelten fontos, hogy a parlament mielőbb elfogadhassa a Magyarország megvédését célzó akciótervet, a betelepítést megtiltó alkotmánymódosítást, valamint az illegális migráció szervezésének büntetését tartalmazó “Stop Soros” törvényjavaslatot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek