EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Belföld

A Tripadvisoron is gyalázzák a Big Bus-t

Át­veri a tu­ris­tá­kat a Big Bus Bu­da­pest – ez derül ki a Tri­pad­vi­sor nevű uta­zási hon­la­pon köz­zé­tett vé­le­mé­nyek­ből is – írja a Ripost.

A világ legnagyobb utazási por­tá­lján kül­földi uta­sok szá­zai pa­nasz­kod­nak a cégre. A ha­zánk ne­ve­ze­tes­sé­ge­ire kí­ván­csi ven­dé­gek sú­lyos kri­ti­ká­kat fo­gal­maz­nak meg. Azt mond­ják, a cég szé­gyent hoz Ma­gyar­or­szágra.


Mint arról korábban beszámoltunk az Origo szerint bűnszervezetekéhez hasonló módszerekkel tüntetik el a bevételeket a Big Busnál, csak hogy Magyarországon lehetőleg egy forint adót se kelljen fizetniük. A Budapesten városnéző buszos körutakat szervező társaságnál mindez a pénzmosás gyanúját is egyértelműen felveti.

A Tripadvisoron ehhez hasonló vélemények tömkelege olvasható a cégről:

A valaha volt legrosszabb buszos túra” – írja egy amerikai, „Szélhámosság!” – figyelmeztet egy kolumbiai, de olyan turista is akad, aki kerek perec kijelenti: „Nagyon csalódott vagyok, tönkretették a vakációmat!”

Sokan írták felháborodva, hogy a menetrend nem sokat ér, volt, akinek a meghirdetett 15 percenkénti indulás helyett 115 percet kellett várnia.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek