EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb XIV.kerület

Áloméj az állatkertben

Huba, a hím bagoly is fogadta a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Down-szindrómás gyerekeknek és családtagjaiknak szervezett Áloméj az állatkertben elnevezésű programon.

A kezdeményezésben világszerte csaknem háromszáz állatkert vesz részt, Budapesten tizennegyedik alakommal rendezik meg ezt az eseményt. A résztvevők külön meghívóval érkeztek az állatkertbe, ahol az állatok életének rejtelmeivel, az ott dolgozó szakemberek munkájával ismerkedhettek meg és számos élménnyel gazdagodhattak.

Nagy siker volt az Áloméj az Állatkertben elnevezésű program (MTI Fotó: Kovács Attila)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.