2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Az illegális bevándorlást meg kell állítani!

Az április 8-ai választáson a magyarok egyértelműen kinyilvánították, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, ezért az illegális migrációt meg kell állítani, és a törvényeket ehhez kell igazítani – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője az M1 aktuális csatornán kedd reggel.

Az alaptörvény hetedik módosítása és a “Stop Soros” törvénycsomag egy Magyarország biztonságát garantáló akcióterv két része, amely végre rendet tesz az illegális migráció terén – mondta a kormánypárti politikus.


Az alaptörvény módosításának célja a kötelező kvóta megakadályozása, idegen népcsoportok betelepítésének megtiltása. A “Stop Soros” törvénycsomag pedig alaposan körbejárja az illegális migráció szervezését, és büntetendővé teszi annak minden elemét – magyarázta a Fidesz-frakció szóvivője.

Látható, hogy a “Soros-szervezetek” és az ellenzék tiltakozik, támadja a javaslatokat, mert nem akarja megvédeni az országot, a betelepítés és a bevándorlók oldalán áll – fűzte hozzá Halász János.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Május 6-án indul az új Takarékbank Zrt.

  Május 6-án indul az új Takarékbank Zrt.

  A Mohácsi Takarék Bank Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt., valamint a B3 Takarék Szövetkezet egyesülésével május 6-án elindul a Takarék Csoport új, univerzális kereskedelmi bankja, a Takarékbank Zrt.

 • Erdő Péter: Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk

  Erdő Péter: Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk

  Isten, aki bölcsességében megalkotta az embert, azt akarja, hogy boldogok legyünk – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az M1 aktuális csatornának adott, vasárnap este sugárzott húsvéti interjújában.

 • Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

  Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

  Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as kilométerénél, Nagydorog térségében hétfőn reggel, vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.