EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,04 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Balázs Andi: Bármit feladnék, hogy anya lehessek

Balázs Andi és szerelme, Gábor több mint 16 éve vannak együtt. Az esküvőjüket évek óta tervezgetik, de valami mindig közbe jött, közös babára azonban mindennél jobban vágynak.

Balázs Andi, Horváth Tomi,
Fotó: Mészáros Diána

Balázs Andi és Horváth Tamás egy egész országot ríkatott meg néhány hete a TV2 Nagy Duett című műsorában. A sztárpár mindkét tagja elveszítette édesanyját, nekik ajánlották Zorán Kell ott fenn egy ország című dalát.


– Missziónak és terápiának éreztem ennek a dalnak az elénekelését, kiadhattam a fájdalmamat, és tudom, hogy ez sajnos sokakat érint. Négy évvel ezelőtt veszítettem el anyukámat, ez a dal pedig a temetésén is elhangzott. Nem tudom azt mondani, hogy egyre kevésbé hiányzik. Sőt néha azt érzem, hogy egyre inkább – mondta Andi, akinek gyerekkorát egy családi tragédia árnyékolta be. A színésznő négyéves volt, amikor az akkor hétéves nővérét halálra gázolta egy autó a házuk előtt.

– Ez a csapás attól a pillanattól kezdve, hogy megtörtént, mindig jelen volt és jelen is lesz az életemben. Azt szoktam mondani, hogy édesanyám egy picit épp emiatt kimaradt az életemből, mert idegösszeomlást kapott és két évig szanatóriumban volt, később pedig a különböző lelki eredetű betegségek miatt sokat volt kórházban. Azonban a legklasszabb édesanya volt, akit el lehet képzelni, a szívét-lelkét nekünk adta. Mindemellett pedig egy imádni való édesapám is van, aki eszméletlen erővel tartotta egyben a családot. Megtanította nekünk helyén kezelni a történteket, és emiatt egy borzasztóan klassz gyerek- és fiatal felnőttkorom volt. Minden szinten támogattak engem – emlékezett vissza mosolyogva Andi, akinek párját édesanyja fiaként szerette.


Andi és párja, Gábor

– Gábor és anyu az első pillanattól nagyon egymásra találtak. A sors furcsa fintora, hogy Gábor nem ismerte túlságosan az anyukáját, még gyerekként elvesztette, ezért az én anyukám vette át a szerepét – mesélte a színésznő, aki szerelmével tizenhat éve alkot egy párt. Ez idő alatt pedig nem volt idejük egybekelni. – Szinte minden évben szóba került, de hol a barátok között, hol a családban volt egy másik esküvő, ahova mennünk kellett. Azt beszéltük legutóbb, hogy a húszéves évfordulónkon, egy szerda délután bemegyünk a hivatalba és kimondjuk az igent – nevetett Andi, aki elmondta, hogy a hivatalos papírnál jobban vágyik az anyaszerepre.

– Évek óta jöhetne a kis lurkó, mert régóta próbálkozunk, de eddig nem jött össze. Egyikünknél sincs akadálya annak, hogy megfoganjon a kicsi, ennek ellenére én mindezt azzal magyarázom, hogy a mi gyerekünk lelke még nem döntött úgy, hogy jönni szeretne. Egy felhőről figyel minket, és ha az idő megfelelő lesz neki is, akkor jönni fog. Ha pedig így lesz, nem érdekel majd a karrierem, bármit feladnék, hogy anya lehessek. Nem görcsölünk rá, de nagyon várjuk már, mert azt gondolom, hogy bár mi ketten is elég kerek egészt alkotunk, egy babával tökéletesebb lenne a világunk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek