EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Balesetveszélyesek lehetnek a főváros turistáit szállító cég buszai – Videó!

Balesetveszélyesek lehetnek egy turistákat a városban szállító cég buszai Budapesten. A gumiabroncsok sokszor kopottak, nincsenek már rajtuk barázdák, ami egyértelműen veszélyes.

A cég egyébként papíron már másfél milliárdos veszteséget termelt, ugyanis a nehezen követhető számlázások miatt a Budapesten megkeresett profit – amiből adózniuk is kellene – külföldi számlákra megy. Így aztán alig adóznak Magyarországon.

A homályos hátterű Big Bus tulajdonosi szálai először is Bécsbe vezetnek, de a cégiratok révén Londonig, sőt Dubajig is hamar eljuthatunk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.