EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Balesetveszélyesek lehetnek a főváros turistáit szállító cég buszai – Videó!

Balesetveszélyesek lehetnek egy turistákat a városban szállító cég buszai Budapesten. A gumiabroncsok sokszor kopottak, nincsenek már rajtuk barázdák, ami egyértelműen veszélyes.

A cég egyébként papíron már másfél milliárdos veszteséget termelt, ugyanis a nehezen követhető számlázások miatt a Budapesten megkeresett profit – amiből adózniuk is kellene – külföldi számlákra megy. Így aztán alig adóznak Magyarországon.

A homályos hátterű Big Bus tulajdonosi szálai először is Bécsbe vezetnek, de a cégiratok révén Londonig, sőt Dubajig is hamar eljuthatunk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.