EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,11 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Belföld

Balesetveszélyesek lehetnek a főváros turistáit szállító cég buszai – Videó!

Balesetveszélyesek lehetnek egy turistákat a városban szállító cég buszai Budapesten. A gumiabroncsok sokszor kopottak, nincsenek már rajtuk barázdák, ami egyértelműen veszélyes.

A cég egyébként papíron már másfél milliárdos veszteséget termelt, ugyanis a nehezen követhető számlázások miatt a Budapesten megkeresett profit – amiből adózniuk is kellene – külföldi számlákra megy. Így aztán alig adóznak Magyarországon.

A homályos hátterű Big Bus tulajdonosi szálai először is Bécsbe vezetnek, de a cégiratok révén Londonig, sőt Dubajig is hamar eljuthatunk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország – kezdte Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos vitaindító beszédét a parlamentben.

  • Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Megoldódni látszik annak a fogyatékkal élő csoportnak az ügye, amelyet nemrég nem engedtek be a Veszprémi Állatkertbe. A minap óriási botrányt kavart, hogy az intézménybe nem jutott be a 11 fős csoport, annak ellenére sem, hogy volt érvényes hatósági igazolványuk, amellyel bizonyították jogosultságukat a kedvezményes belépőkre.