EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Debrecen

Bankkártyás parkolás

Aki gépjárművel közlekedik, annak nap mint nap van alkalma használni a városban kihelyezett 150 parkolóautomata egyikét. Amennyiben parkolni szeretne, többé nem akadály, ha nincs a zsebében apró! A DV Parking Kft. májusban 12 új automatát telepített a város kiemelt övezeteibe, ahol már bankkártyával is lehet fizetni.

Az eddigi tapasztalatok pozitívak. Sokan még ismerkednek az új berendezéssel, újdonság ugyanis, hogy a rendszámot is meg kell adni a parkolás elindításához. Egy automata értéke csaknem kétmillió forint. Ezek az új készülékek kiemelt övezetekbe kerültek, a régieket pedig olyan területekre helyezték át, amelyek kevésbé forgalmasak. Nyikos István, a DV Parking Kft. ügyvezetője elmondta, a nagy forgalmú helyeken, ahol viszonylag magas a parkolási díj, azt fémpénzzel nehéz kifizetni, ami nagyon sokszor komoly problémákat okozott az ügyfeleknek. – Ezek az automaták kártyás fizetésre is alkalmasak, ami sok esetben könnyebbséget jelenthet mondta Nyikos István. Hamarosan további három automatát is kihelyeznek a város forgalmasabb pontjain.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.