EUR: 323,27 Ft
CHF: 277,38 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Ráfázott a sunyi pincérő

Pórul járt az a pincérnő, aki a rendelési cetlire pirossal kiemelve azt írta a szakácsnak, hogy köpjön bele egy burgerbe. A felháborító esetre úgy derült fény, hogy az éppen az apák napját a családjával ünneplő férfi ellenőrizni kívánta a számlát és megkérte a felszolgálót, hogy mutassa meg az ételrendelésről szóló feljegyzést. A férfi döbbenten olvasta a „kérlek, köpj bele!” felszólítást. Ezek után az étterem bocsánatot kért, a pincérnőt pedig azonnal kirúgták.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.

 • Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Ne hagyjuk, hogy országaink viszonya az amerikai vizsgálatok foglya legyen – mondta a többi között Vlagyimir Putyin orosz elnök a Fox televíziónak a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozója után, még Helsinkiben adott, az Egyesült Államokban hétfőn elhangzott interjújában.

 • Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  A Hawaii Nagy Szigetén (Big Island) tomboló Kilauea vulkán lávakitörése egy turistahajóra zuhant hétfőn, a helyi hatóságok – korábbi jelentésüket módosítva – azt közölték, hogy 23-an sérültek meg.