2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Hódmezővásárhely

Bennük van a Lisztfaktor!

Diáknapot tartottak a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában. Az intézményben a hagyományokhoz híven ilyenkor az osztályok nem a termekben ülve, hanem közös programokkal, mozgással, majd a nap végén a Lisztfaktor keretei közt énekléssel és csoportos előadásokkal töltik a napot.

A tanév végéhez közeledve június elején, nem sokkal a gyermeknap után idén is megtartották a diáknapot a Lisztben. A fiatalok reggel 8-kor köszöntötték pedagógusnap alkalmából tanáraikat, majd kihirdették a papírgyűjtés eredményeit. Angyalné Oltyán Enikő, a diákönkormányzat munkájáért felelős tanár elmondta, hogy az iskola diákjai kültéri játékokat, labdákat, jégkrémet és kosárpalánkot is kaptak.


Hetek óta készültek a produkciókra a lisztes diákok

Kilenc órától az iskola sportcsarnokában Bagi Mátyás funkcionális tréner tartott edzést a felsős diákoknak, s nem kímélte a fiatalok izmait. Szokásához híven felállította a hangfalakat, beizzította a jobbnál jobb zenéket és alaposan lefárasztotta a tinédzsereket. Az alsós diákok számára jógaórát és zenés tornát tartottak a kis tornateremben, így a kisebbek sem maradtak aktív testmozgás nélkül.

Angyalné Oltyán Enikő, a diákönkormányzat munkájáért felelős tanár

Tizenegy órakor vette kezdetét a várva várt házi tehetségkutató, amire már hetek óta készültek a fiatalok zenés, táncos egyéni és csoportos produkciókkal is.

Bagi Mátyás funkcionális tréner is alaposan megmozgatta a gyerekeket

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.