EUR: 323,40 Ft
CHF: 286,76 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Zalaegerszeg

Beszínezi a várost a II. Color Festival

Egy év után visszatér Zalaegerszegre a világ egyik legszínesebb fesztiváljaként elhíresült II. Color Festival. A július 23-án, pénteken 18 órakor startoló buli más lesz, mint a korábbi, hiszen sztárfellépőkkel és neves DJ-kkel biztosítják a hangulatot a szervezők.

Sőt idén több száz négyzetméteres fedett sátorban programozhatnak az érdeklődők, emellett cirkuszi effektetekkel turbózzák  a rendezvényt a még ütősebb látvány érdekében. A színpadon találkozhatunk DJ Katapulttal, és érkezik egy igazi energiabomba, a Magic Production, amely már meghódította a Sziget Fesztivál és a Balaton Sound közönségét, hiszen olyan előadókkal zenélt együtt, mint Timmy Trumpet.


Többek között színpadra lép Strong R., a nagy kedvenc is, a legfiatalabb magyar DJ-generáció egyik legnagyobb csillaga és producere. Az itthoni élvonal összes DJ-e játszotta már a zenéit, azonban a legnagyobb elismerés akkor érte, amikor Addicted című zenéjét nem más, mint az Animals előadója, Martin Garrix játszotta a BBC Radio 1-on. 2017-ben jelölték az év hazai felfedezettje kategóriában, és 2. helyezést ért el.

Sokoldalúságát jellemzi, hogy az összes klubzenei stílusban otthonosan mozog, legyen az house, tech-house, electro vagy minimal. Szettjeit fiatalos lendület és lüktetés jellemzi, ami garantáltan megmozgat minden bulizót. A sztárok közt ott lesz G. V. M. is, a srác, aki már tizenévesen olyan előadókkal rappelt együtt, mint Curtis, BLR vagy épp Missh. Fiatalon robbant be a köztudatba, de szárnyalása azóta is folytatódik.


Több klipje is túlszárnyalta az egymilliós nézettséget, és olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint az Engedj vagy épp a Hagyjál, amit Misshsel és Burai Krisztiánnal közösen készítettek. Az AK 26 – Hiro mellett érkezik valaki, aki 2017-ben az év DJ-je lett, plusz ebben az évben négy telt házas Color Festivalon pörgette a legnagyobb zenéket, aki tudja, mi kell a népnek: nem más, mint DJ Szecsei. A szervezők sok meglepetést, forró hangulatot ígérnek!

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.