2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Zalaegerszeg

Beszínezi a várost a II. Color Festival

Egy év után visszatér Zalaegerszegre a világ egyik legszínesebb fesztiváljaként elhíresült II. Color Festival. A július 23-án, pénteken 18 órakor startoló buli más lesz, mint a korábbi, hiszen sztárfellépőkkel és neves DJ-kkel biztosítják a hangulatot a szervezők.

Sőt idén több száz négyzetméteres fedett sátorban programozhatnak az érdeklődők, emellett cirkuszi effektetekkel turbózzák  a rendezvényt a még ütősebb látvány érdekében. A színpadon találkozhatunk DJ Katapulttal, és érkezik egy igazi energiabomba, a Magic Production, amely már meghódította a Sziget Fesztivál és a Balaton Sound közönségét, hiszen olyan előadókkal zenélt együtt, mint Timmy Trumpet.


Többek között színpadra lép Strong R., a nagy kedvenc is, a legfiatalabb magyar DJ-generáció egyik legnagyobb csillaga és producere. Az itthoni élvonal összes DJ-e játszotta már a zenéit, azonban a legnagyobb elismerés akkor érte, amikor Addicted című zenéjét nem más, mint az Animals előadója, Martin Garrix játszotta a BBC Radio 1-on. 2017-ben jelölték az év hazai felfedezettje kategóriában, és 2. helyezést ért el.

Sokoldalúságát jellemzi, hogy az összes klubzenei stílusban otthonosan mozog, legyen az house, tech-house, electro vagy minimal. Szettjeit fiatalos lendület és lüktetés jellemzi, ami garantáltan megmozgat minden bulizót. A sztárok közt ott lesz G. V. M. is, a srác, aki már tizenévesen olyan előadókkal rappelt együtt, mint Curtis, BLR vagy épp Missh. Fiatalon robbant be a köztudatba, de szárnyalása azóta is folytatódik.


Több klipje is túlszárnyalta az egymilliós nézettséget, és olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint az Engedj vagy épp a Hagyjál, amit Misshsel és Burai Krisztiánnal közösen készítettek. Az AK 26 – Hiro mellett érkezik valaki, aki 2017-ben az év DJ-je lett, plusz ebben az évben négy telt házas Color Festivalon pörgette a legnagyobb zenéket, aki tudja, mi kell a népnek: nem más, mint DJ Szecsei. A szervezők sok meglepetést, forró hangulatot ígérnek!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.