EUR: 322,91 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Betegsége után alig tud lábra állni Orbán Józsi

Habár Orbán Józsi már a gyógyulás útjára lépett, fizikai állapota még nem a régi. A mai napig rendszeresen jár kontrollra, több mint húszféle gyógyszert szed, de legnagyobb problémája most az, hogy alig tud lábra állni, emiatt pedig jó ideig még nem tud visszatérni a színpadra.

Orbán Józsi szeptemberben került kórházba, ahol az agyában és a tüdejében is daganatot találtak. A kemény küzdelemnek és a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően Józsi egy hónappal ezelőtt boldogan osztotta meg az örömhírt: eltűnt az agy- és a tüdődaganata is. Ennek ellenére az énekes egészségi állapota még mindig nem a régi: a sok fekvést megsínylették az izmai, ezért alig tud lábra állni.


– Járok rendszeresen kontrollvizsgálatokra és az eredményeim kielégítőek. Azért még mindig több mint húszféle gyógyszert szedek és kicsit gyenge is vagyok, de a legnagyobb gondok most a lábaimmal vannak, hisz a rendszeres gyógytorna ellenére sem akarnak javulni, hiába erőltetem. Az orvosok azt mondták, nagyon gyenge az izomrendszerem, és azt ők se tudják megmondani, mikor lesznek a lábaim újra a régiek – számolt be jelenlegi állapotáról a 100 Folk Celsius frontembere, aki nagyon vágyik már arra, hogy újra tejes életet élhessen.

– Nagyon szeretnék már visszatérni a színpadra, de ahhoz lábra kéne állnom, ami még nem sikerül. Nem bírok sokáig állni és járni sem segítség nélkül. A hosszabb sétákat se bírom, így még egy bevásárlást se tudok egyedül elintézni, pedig nagyon szeretnék már újra teljes, önálló életet élni és énekelni a közönségnek. Bár, bevallom, ebben kicsit én is hibás vagyok, mert a torna mellett az is elő van írva, hogy naponta sétáljak a levegőn. Ezt sajnos a lustaságom és a fájdalmaim miatt nem mindig teszem meg – zárta le a beszélgetést Orbán Józsi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek