2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Betegsége után alig tud lábra állni Orbán Józsi

Habár Orbán Józsi már a gyógyulás útjára lépett, fizikai állapota még nem a régi. A mai napig rendszeresen jár kontrollra, több mint húszféle gyógyszert szed, de legnagyobb problémája most az, hogy alig tud lábra állni, emiatt pedig jó ideig még nem tud visszatérni a színpadra.

Orbán Józsi szeptemberben került kórházba, ahol az agyában és a tüdejében is daganatot találtak. A kemény küzdelemnek és a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően Józsi egy hónappal ezelőtt boldogan osztotta meg az örömhírt: eltűnt az agy- és a tüdődaganata is. Ennek ellenére az énekes egészségi állapota még mindig nem a régi: a sok fekvést megsínylették az izmai, ezért alig tud lábra állni.


– Járok rendszeresen kontrollvizsgálatokra és az eredményeim kielégítőek. Azért még mindig több mint húszféle gyógyszert szedek és kicsit gyenge is vagyok, de a legnagyobb gondok most a lábaimmal vannak, hisz a rendszeres gyógytorna ellenére sem akarnak javulni, hiába erőltetem. Az orvosok azt mondták, nagyon gyenge az izomrendszerem, és azt ők se tudják megmondani, mikor lesznek a lábaim újra a régiek – számolt be jelenlegi állapotáról a 100 Folk Celsius frontembere, aki nagyon vágyik már arra, hogy újra tejes életet élhessen.

– Nagyon szeretnék már visszatérni a színpadra, de ahhoz lábra kéne állnom, ami még nem sikerül. Nem bírok sokáig állni és járni sem segítség nélkül. A hosszabb sétákat se bírom, így még egy bevásárlást se tudok egyedül elintézni, pedig nagyon szeretnék már újra teljes, önálló életet élni és énekelni a közönségnek. Bár, bevallom, ebben kicsit én is hibás vagyok, mert a torna mellett az is elő van írva, hogy naponta sétáljak a levegőn. Ezt sajnos a lustaságom és a fájdalmaim miatt nem mindig teszem meg – zárta le a beszélgetést Orbán Józsi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.