EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Külföld

Biztonsági kamerát lopott a lúzer rabló

Egy kínai rabló saját bénasága miatt bukott le, miután egy irodából ellopott egy biztonsági kamerát. A készüléket később gyerekei megfigyelésére üzembe is állította otthonában, ám azt nem tudta, hogy az internetre csatlakoztatható kütyü egy IP-kamera, amelynek címét meg kellett volna változtatnia.

Ez természetesen elmaradt, így az eszköz a régi tulajdonosának is folyamatosan közvetítette a meglovasított kamera élő képeit. Így nem volt nehéz beazonosítani a tettest, akit néhány nap múlva le is tartóztattak. A balek tolvaj már megbánta a lopást, akinek története nagyot szólt a kínai sajtóban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

  • Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Az anarchista “black blocs” (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő, akik tiltott helyszíneken próbáltak meg gyülekezni.