2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Biztonsági kamerát lopott a lúzer rabló

Egy kínai rabló saját bénasága miatt bukott le, miután egy irodából ellopott egy biztonsági kamerát. A készüléket később gyerekei megfigyelésére üzembe is állította otthonában, ám azt nem tudta, hogy az internetre csatlakoztatható kütyü egy IP-kamera, amelynek címét meg kellett volna változtatnia.

Ez természetesen elmaradt, így az eszköz a régi tulajdonosának is folyamatosan közvetítette a meglovasított kamera élő képeit. Így nem volt nehéz beazonosítani a tettest, akit néhány nap múlva le is tartóztattak. A balek tolvaj már megbánta a lopást, akinek története nagyot szólt a kínai sajtóban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősebb lehet Merkel utódja

    Erősebb lehet Merkel utódja

    Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

  • Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.