2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Biztonsági őrök védték Liptai Claudiát az esküvőjén

Megható pillanatok, szigorú titoktartás, álomszép helyszín – a múlt héten mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia és párja, a cukrászmester Pataki Ádám Sarlóspusztán. A műsorvezető esküvőjét úgy védték a biztonsági őrök, mintha a brit királyi család érkezett volna a lovas hotelbe. 

Sokak szerint Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjét szigorúbb titoktartás övezte, mint nemrég Meghan és Harry hercegéét. Múlt hét csütörtökön a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok lehettek jelen. Másnap Sarlóspusztán megtartották a lagzit is. A helyszínen komoly biztonsági szolgálat vigyázott Liptai Claudia és Pataki Ádám mulatságára, a biztonsági őrök csak előzetes bejelentkezés és vendéglista alapján engedték be a vendégeket a hotel területére. Amikor lapunk megpróbált volna egy kicsit közelebb férkőzni a mulatozó násznéphez, azonnal utánunk eredtek egy kvaddal és visszatereltek a szigorúan őrzött főbejárathoz. A pár nem bízott semmit a véletlenre, szerették volna, ha a részletek titokban maradnak, állítólag a szervezőkkel és a vendégekkel is titoktartási szerződést írattak alá.


A biztonsági őrök vendéglista alapján engedték be az érkezőket fotó: Lokál

Claudia – bár egyszer már volt házas – először volt gyönyörű, fehér menyasszonyi ruhában, amit Benes Anita tervezett a sztár elképzeléseinek megfelelően.

„Amikor 12 évvel ezelőtt, nyolc hónapos terhesen férjhez mentem, hatalmas pocakkal, egy nyúlós pulóverben mondtam ki az igent. (…) Sokan azt mondják, hogy aki egyszer már volt férjnél, az többet nem vehet fel fehér menyasszonyi ruhát, de ez engem nem érdekel. Azért is fehér ruhám lesz! (…) Milyen is lesz a nagy nap két gyerekkel, 45 évesen? Mára már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, amelyek eszembe jutnak, ha az esküvőmre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és persze a humor sem hiányozhat” – írta korábban Claudia saját rovatában a Best magazinban, ahol azt is kifejtette, hogy az elegancia nagyon távol áll tőle, és leginkább a kicsit romantikus, angol vidéki stílus tetszik neki. Természetesen voltak koszorúslányok is a lagzin, többek között Claudia nagylánya, Panka, és Ádám 8 éves ikerlányai, Gréta és Anna. Közös kisfiuk, a másfél éves Marci komoly feladatot kapott, ő vitte a jegygyűrűket. Nem volt menyasszonytánc, menyasszonyszöktetés, sem vőfély, de cermóniamester igen, és jópofa nyitótánc is. Zenekar szórakoztatta a 100-120 fős vendégsereget.


Till Attila, Ábel Anita és Dobó Kata is nagyon jól érezte magát fotó: Instagram

A pár egyetlen szívfájdalma csak az volt, hogy már sem Claudia szülei, sem Ádám édesapja nem tudott jelen lenni az esküvőn, ennek ellenére a szertartáson róluk is megemlékeztek.

„Hiába keresem majd a zöld kalapos, pöttöm asszonyt, aki a legboldogabb lenne ezen a napon. Anyukám az én örök védelmezőm, aki annyi nehézség ellenére hitet és reményt adott nekem, és akinek a simogatása semmihez sem fogható az életben. Csak ő nem lesz ott, hogy csillogó smaragdzöld szemekkel azt mondja: »Diácskám, örökké legyél boldog!« Anyukám, innen üzenem: az leszek” – fogalmazta meg korábban a TV2 műsorvezetője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.