EUR: 326,73 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Biztonsági őrök védték Liptai Claudiát az esküvőjén

Megható pillanatok, szigorú titoktartás, álomszép helyszín – a múlt héten mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia és párja, a cukrászmester Pataki Ádám Sarlóspusztán. A műsorvezető esküvőjét úgy védték a biztonsági őrök, mintha a brit királyi család érkezett volna a lovas hotelbe. 

Sokak szerint Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjét szigorúbb titoktartás övezte, mint nemrég Meghan és Harry hercegéét. Múlt hét csütörtökön a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok lehettek jelen. Másnap Sarlóspusztán megtartották a lagzit is. A helyszínen komoly biztonsági szolgálat vigyázott Liptai Claudia és Pataki Ádám mulatságára, a biztonsági őrök csak előzetes bejelentkezés és vendéglista alapján engedték be a vendégeket a hotel területére. Amikor lapunk megpróbált volna egy kicsit közelebb férkőzni a mulatozó násznéphez, azonnal utánunk eredtek egy kvaddal és visszatereltek a szigorúan őrzött főbejárathoz. A pár nem bízott semmit a véletlenre, szerették volna, ha a részletek titokban maradnak, állítólag a szervezőkkel és a vendégekkel is titoktartási szerződést írattak alá.


A biztonsági őrök vendéglista alapján engedték be az érkezőket fotó: Lokál

Claudia – bár egyszer már volt házas – először volt gyönyörű, fehér menyasszonyi ruhában, amit Benes Anita tervezett a sztár elképzeléseinek megfelelően.

„Amikor 12 évvel ezelőtt, nyolc hónapos terhesen férjhez mentem, hatalmas pocakkal, egy nyúlós pulóverben mondtam ki az igent. (…) Sokan azt mondják, hogy aki egyszer már volt férjnél, az többet nem vehet fel fehér menyasszonyi ruhát, de ez engem nem érdekel. Azért is fehér ruhám lesz! (…) Milyen is lesz a nagy nap két gyerekkel, 45 évesen? Mára már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, amelyek eszembe jutnak, ha az esküvőmre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és persze a humor sem hiányozhat” – írta korábban Claudia saját rovatában a Best magazinban, ahol azt is kifejtette, hogy az elegancia nagyon távol áll tőle, és leginkább a kicsit romantikus, angol vidéki stílus tetszik neki. Természetesen voltak koszorúslányok is a lagzin, többek között Claudia nagylánya, Panka, és Ádám 8 éves ikerlányai, Gréta és Anna. Közös kisfiuk, a másfél éves Marci komoly feladatot kapott, ő vitte a jegygyűrűket. Nem volt menyasszonytánc, menyasszonyszöktetés, sem vőfély, de cermóniamester igen, és jópofa nyitótánc is. Zenekar szórakoztatta a 100-120 fős vendégsereget.


Till Attila, Ábel Anita és Dobó Kata is nagyon jól érezte magát fotó: Instagram

A pár egyetlen szívfájdalma csak az volt, hogy már sem Claudia szülei, sem Ádám édesapja nem tudott jelen lenni az esküvőn, ennek ellenére a szertartáson róluk is megemlékeztek.

„Hiába keresem majd a zöld kalapos, pöttöm asszonyt, aki a legboldogabb lenne ezen a napon. Anyukám az én örök védelmezőm, aki annyi nehézség ellenére hitet és reményt adott nekem, és akinek a simogatása semmihez sem fogható az életben. Csak ő nem lesz ott, hogy csillogó smaragdzöld szemekkel azt mondja: »Diácskám, örökké legyél boldog!« Anyukám, innen üzenem: az leszek” – fogalmazta meg korábban a TV2 műsorvezetője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.