EUR: 321,45 Ft
CHF: 282,49 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Botrány! Curtis durván nekiment Jollynak

Hatalmas botrány kerekedett Majkáék Irány Sopron! című száma miatt, ami 2018-as VOLT fesztivál hivatalos himnusza is.

Miután Majka, Curtis feat Pápai Joci nótája felkerült a videómegosztó oldalra az emberek ontani kezdték kritikus megjegyzéseiket a hozzászólásokban. Ez persze természetes, hiszen nem mindenkinek egyforma az ízlése. Azonban az egyik komment kiverte a biztosítékot Curtisnél.


A zenész az Instagram oldalán fakadt ki.

„Most néztem a VOLT hivatalos oldalán a klipünket és feltűnt egy furcsa dolog…
Zoltan tarcsi alias jolly nevet a dalunkon…🤔
Nem is tudom hol kezdjem ,mert mindig korrekt és tisztelettudó voltam veled és a többi fél nótássál szemben de mindig rá kell jönnöm ,hogy ha fain vagy azt hiszik szemtelenek lehetnek!
Na szóval drága Juli!
Nem tudom mitől volt ilyen jó kedved vagy miért érezted azt ,hogy megléped ezt de majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert akkor talán elfogadom ezt a hozzáállását tőled!
Addig fiam nagyon húzd a homlokodra a parókádat mert csinálok én julinak a pam pamot a bogyójára!” – írta posztjában Curtis.

Íme a dal:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.