EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Britney Spears újra az idegösszeomlás szélén

Habár Britney Spears bomba formában van és szerelmes, ismét az idegösszeomlás szélén áll. Lelkileg teljesen ki van merülve, megfelelési kényszerrel küzd és folyamatosan harcol gyermekei apjával, Kevin Federline-nal a tartásdíj miatt. Ami a leginkább megviseli, mégis az, hogy hiába próbálkozik, nem tud teherbe esni, pedig nagyon szeretné párját, Sam Asgharit megajándékozni egy kislánnyal, „Másról sem lehet beszélni vele, csak hogy megint kismama szeretne lenni. Elképesztően vágyik egy kislányra és totál bele van zúgva Sambe” – mondta az énekesnő közeli barátja, aki attól tart, Britney teljesen kikészül emiatt.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.