EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Britney Spears újra az idegösszeomlás szélén

Habár Britney Spears bomba formában van és szerelmes, ismét az idegösszeomlás szélén áll. Lelkileg teljesen ki van merülve, megfelelési kényszerrel küzd és folyamatosan harcol gyermekei apjával, Kevin Federline-nal a tartásdíj miatt. Ami a leginkább megviseli, mégis az, hogy hiába próbálkozik, nem tud teherbe esni, pedig nagyon szeretné párját, Sam Asgharit megajándékozni egy kislánnyal, „Másról sem lehet beszélni vele, csak hogy megint kismama szeretne lenni. Elképesztően vágyik egy kislányra és totál bele van zúgva Sambe” – mondta az énekesnő közeli barátja, aki attól tart, Britney teljesen kikészül emiatt.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.