EUR: 323,44 Ft
CHF: 285,05 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Brutális! Lefejeztek egy kutyát Zuglóban

Egy brutálisan megcsonkított kutya tetemére bukkantak járókelők június 12-én a zuglói Körvasút sornál. Az esetről a Zuglói Állatvédők Facebook-oldala számolt be tegnap. A szerencsétlen kutyát csak az állatorvosi vizsgálat tudta ebként azonosítani, mivel mind a négy lábát és a fejét is levágta az ismeretlen tettes, aki meg is nyúzta az állatot. Az állatvédők bejegyzése szerint megteszik az ügyben a rendőrségi feljelentést, de azt kérik, hogy jelentkezzen, aki tud valamit az ügyről, hogy nagyobb eséllyel sikerüljön a bestiális tett elkövetőjének (elkövetőinek) nyomára bukkanni.


‼️‼️SZEMTANÚKAT KERESÜNK‼️‼️A különböző etnikai vagy népcsoportokat célzó hozzászólásokat kérem mellőzzük! Köszönöm !…

Gepostet von Zuglói Állatvédők – Mancsosok am Mittwoch, 27. Juni 2018

 

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.