EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Sport

Cantona spagettihajjal cikizte Neymart

Hol vannak már az olyan futballisták, mint Carles Puyol, aki egész karrierje során ugyanazzal a frizurával játszott? Ma ott tartunk, hogy egy-két sztár szinte meccsről meccsre más séróval lép pályára, gondoljuk csak Paul Pogbára vagy éppen Neymarra. A brazil sztár nem mindennapi „kompozícióval” jelent meg a svájciak elleni meccsen, ami a korábbi Manchester United-legendát, Éric Cantonát is megihlette. Az 52 éves francia az Instagram-oldalára rakott fel egy képet, amelyen spagettitészta van a fején. Csak annyit írt a fotó alá: „Neymar-stílus”.

A brazil klasszis egyébként nem hozta a tőle elvárt szintet az első csoportmeccsén, Svájc ellen. Az ESPN Brasil elemzője, Arnaldo Ribeiro szerint a brazil teljesítménye katasztrofális és elfogadhatatlan volt. – Megérdemelte volna, hogy lecseréljék. Neymar egyedül akarta megnyerni a mérkőzést, és ezzel hátráltatta a csapatot – vélekedett Ribeiro.


Arsène Wenger, az Arsenaltól idén távozó szakember szerint az a legnagyobb baj, hogy Neymar túl híres és népszerű. – Neymar azt csinál, amit akar. Ő szupersztár. Százhetvenmillió követője van a közösségi médiában. Ha én lennék a szövetségi kapitánya, akkor is azt tenné, amit akar – mondta.

EPA/Sebastiao Moreira

Kapcsolódó Cikkek