EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Claudia: Szeretnénk, ha azt mondanák, ezek aztán tudnak esküdni

Csak két tanú és a közeli családtagok lehettek ott tegnap Liptai Claudia és Pataki Ádám polgári esküvőjén, ma azonban már azok is készülhetnek, akiket a nagyszabású, titkos lagzira hívtak meg. A sztár környezete több helyszínt is kiszivárogtatott, hogy a sajtó ne értesüljön a ceremónia valódi helyéről.

Sokak szerint Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjét szigorúbb titoktartás övezi, mint nemrég Meghanét és Harry hercegét. Tegnap a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok lehettek jelen. Ma pedig már azok is készülhetnek, akiket a nagyszabású lagzira hívtak meg. Claudia – bár egyszer már volt házas – először lesz gyönyörű, fehér menyasszonyi ruhában, amit Benes Anita tervezett a sztár elképzeléseinek megfelelően. Claudia hiúnak tartja magát, ezért szeretné, ha mindenki a nagy napon látja először a csodás, elegáns, letisztult ruhát.
– Amikor 12 évvel ezelőtt férjhez mentem nyolc hónapos terhesen, hatalmas pocakkal, egy nyúlós pulóverben mondtam ki az igent. (…) Sokan azt mondják, hogy aki egyszer már volt férjnél, az többet nem vehet fel fehér menyasszonyi ruhát, de ez engem nem érdekel. Azért is fehér ruhám lesz! (…) Milyen is lesz a nagy nap két gyerekkel, 45 évesen? Mára már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, amik eszembe jutnak, ha az esküvőmre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és persze a humor sem hiányozhat – írta korábban Claudia saját rovatában a Best magazinban, ahol azt is kifejtette, hogy az elegancia nagyon távol áll tőle és leginkább a kicsit romantikus, angol vidéki stílus tetszik neki.


Természetesen lesznek koszorúslányok is a lagzin, többek között Claudia nagylánya, Panka és Ádám 8 éves ikerlányai, Gréta és Anna. Közös kisfiuk, a másfél éves Marci komoly feladatot kapott: ő viszi majd a jegygyűrűket. Nem lesz menyasszonytánc, menyasszonyszöktetés, sem vőfély, de ceremóniamester igen és jópofa nyitótánc is. Zenekar szórakoztatja majd a 100-120 fős vendégsereget, de lesz gyerekasztal is, ahol Panka lesz a „házigazda”. Claudia nem tagadta, ahogy közeledett a nagy nap, egyre inkább aggódott és még azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy nyugtatót kell majd bevennie.

– Ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon. Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bevennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam – mondta korábban a Storynak Claudia, aki felveszi majd kedvese nevét és a hivatalos iratokat Pataki Liptai Claudia Katalinként fogja aláírni.


A pár mindent megtesz azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat, mert úgy érzik, ez a nap valójában nem csak róluk szól.
– Azt szeretnénk, hogy amikor a vendégek hazamennek a buli után, azt mondják, hogy ezek aztán tudnak esküdni – fogalmazta meg korábban a Bestnek Claudia, akinek a múlt héten volt a lánybúcsúja. Barátnőivel egy fehér limuzinnal szelték át a várost. A titkos lagzi előtt a vendégeket pedig megkérték, hogy ne posztoljanak majd a közösségi oldalakon és állítólag titoktartási szerződést is kötöttek az esküvő szolgáltatóival.

Liptai Claudia fotó: TV2

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.