EUR: 332,70 Ft
CHF: 303,84 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Zámbó Árpy nyaralást szervez Jimmy emlékére Costa Bravára

Idén lett volna 60 éves Zámbó Jimmy, ezért túrát szerveznek az emlékére a csodálatos Costa Bravára. Aki 200 ezer forintot fizet, egy hetet tölthet ott Zámbó Árpyval. A rajongók egy része azonban felháborodott.

Spanyolország északkeleti részén, Katalónia területén található a csodálatos Costa Brava. Az egyik utazási iroda Zámbó Árpyval közösen kitalálta, hogy ez a szépséges helyszín lehetne a Jimmy-emléktúra helyszíne. Ha összejön a 25 utazó, szeptember 22-én indulhatnak is a rajongók. És hogy mi lesz a program?


„A hotelből egyenesen Montserratra megyünk. Közös séta a templomig, ahol lehetőség van gyertyát gyújtani Jimmy emlékére, hiszen nem felejthetjük el, mennyire vallásos volt” – szerepel a programleírásban. Tossa de Maron borkóstolás lesz, mert „Jimmy szerette a jó bort, itt a csoport is szabadon kóstolgathat a hordókból, különböző spanyol fajtákat”. Egyik este pedig karaokézhatnak Zámbó Árpyval. Természetesen kerestük Zámbó Jimmy testvérét, Árpyt, aki elismerte, hogy valóban vele lehet utazni.

– Mi a baj ezzel? Rengeteg rajongó felvetette, hogy szervezhetnénk egy ilyen utat – kezdte Árpy, majd megszakadt a vonal, és többet nem tudtuk elérni. Az utazási iroda, a Mkeys Travel munkatársa elárulta a Lokálnak, hogy szerették volna összehozni a Jimmy-rajongókat.


– Úgy gondolom, hogy a mai napig óriási rajongótábora van Jimmynek. Többen érdeklődnek telefonon, de látom, hogy már az emléktúra gondolata és Árpy is kap hideget-meleget, amit megpróbálunk kulturáltan kezelni. Jimmy egyébként nem járt Costa Braván, de a szezon végén nagyon jó áron lehet jó helyen nyaralni. Szóval ez egy emléktúra kikapcsolódással együtt – tette hozzá Mata Norbert. A utazási iroda oldalán kiemelik, hogy nagyon hálásak Zámbó Árpynak.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy elfogadta meghívásunkat és a csoport tagjaként üdvözölhetjük Zámbó Árpyt, aki segít, hogy ne felejtsük el Jimmy emlékét. Árpy végig a csoporttal lesz, bármikor lehet hozzá fordulni akár sztorizgatás, akár egy közös kép kapcsán, viszont azt ne felejtsük el, hogy mindenki ember és mindenkinek kell adott esetben egy nyugodt 10 perc!” – írták. Voltak rajongók, akiket nagyon érdekelt a túra, de sokan kiakadtak. Valaki azt írta, hogy ki sem mert volna ilyet posztolni, de akadt, aki sokkal durvábban fogalmazott:
„Lőjetek le, ha ilyesmiben részt vennék” – írta az egyik hozzászóló.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti hét év után a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában tért vissza a képernyőre. A 25 éves versenyző az évek alatt sikeres vlogger és édesanya lett, bár utóbbira nem voltak párjával felkészülve.

  • Irány a színház!

    Irány a színház!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.