EUR: 324,02 Ft
CHF: 285,34 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Csák Norisz: Szívesen szinkronizálnám Chuck Norrist

Sok mindent tudunk a színész Chuck Norrisról. Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól. Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel – ezeket a vicceket a 16 éves budapesti fiatal, Csák Norisz valószínűleg egész életében hallgatni fogja.

Nincs, aki ne tenné szóvá a furcsa, vicces „névegyezést” a 16 éves Csák Norisznak. Ráadásul nemrég ismeretlenek feltöltötték a Facebookra egy évekkel ezelőtti, nevével ellátott orvosi receptjét, ami akkora feltűnést keltett, hogy több ezren megosztották. Norisz azt mondja, nagyon szereti a nevét és soha nem fogja megváltoztatni.


Csák Norisz Fotó: Mészáros Diána

 

 

– Édesanyámnak nagyon megtetszett ez a név, és bár ismerte a színészt, úgy volt vele, hogy mire én nagyobb leszek, már nem lesz annyira népszerű. Nem így történt, sőt! Óvodás korom körül berobbantak a Chuck Norris-os viccek, később pedig jöttek a mémek és nem volt megállás – kezdte a Lokálnak Norisz, akinek 12 éves korában édesanyja felajánlotta, ha neki ez kellemetlen, akkor természetesen nevet változtathat.

– Én Norisz vagyok és az is maradok. Szeretem a nevem! Lehet, később még jól jön, hogy különleges nevem van. Ruhákat tervezek, pólókat. Ez nagyon fontos számomra. Emellett modellkedem is és időnként szinkronizálok. Ha úgy adódna, természetesen Chuck Norrist is szívesen szinkronizálnám – mondta mosolyogva Norisz, aki eddig inkább csak a pozitív oldalát tapasztalta meg annak, hogy nem mindennapi neve van.


– Anyu mesélte, hogy amikor kicsi voltam, direkt becsöngettek hozzánk a gyerekek, hogy ők Csák Norisszal akarnak játszani. Manapság pedig mindenki azt kéri, hogy mutassam meg a személyimet és mindig jó hangulatban telik a bemutatkozás. Persze nem tudom, hogy valaha felérek-e Chuck Norrishoz. Tudjuk, hogy ő csak egyszer ütött mellé és azóta kék az ég.

Csák Norisz fotó: Mészáros Dia

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.