EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Csák Norisz: Szívesen szinkronizálnám Chuck Norrist

Sok mindent tudunk a színész Chuck Norrisról. Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól. Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel – ezeket a vicceket a 16 éves budapesti fiatal, Csák Norisz valószínűleg egész életében hallgatni fogja.

Nincs, aki ne tenné szóvá a furcsa, vicces „névegyezést” a 16 éves Csák Norisznak. Ráadásul nemrég ismeretlenek feltöltötték a Facebookra egy évekkel ezelőtti, nevével ellátott orvosi receptjét, ami akkora feltűnést keltett, hogy több ezren megosztották. Norisz azt mondja, nagyon szereti a nevét és soha nem fogja megváltoztatni.


Csák Norisz Fotó: Mészáros Diána

 

 

– Édesanyámnak nagyon megtetszett ez a név, és bár ismerte a színészt, úgy volt vele, hogy mire én nagyobb leszek, már nem lesz annyira népszerű. Nem így történt, sőt! Óvodás korom körül berobbantak a Chuck Norris-os viccek, később pedig jöttek a mémek és nem volt megállás – kezdte a Lokálnak Norisz, akinek 12 éves korában édesanyja felajánlotta, ha neki ez kellemetlen, akkor természetesen nevet változtathat.

– Én Norisz vagyok és az is maradok. Szeretem a nevem! Lehet, később még jól jön, hogy különleges nevem van. Ruhákat tervezek, pólókat. Ez nagyon fontos számomra. Emellett modellkedem is és időnként szinkronizálok. Ha úgy adódna, természetesen Chuck Norrist is szívesen szinkronizálnám – mondta mosolyogva Norisz, aki eddig inkább csak a pozitív oldalát tapasztalta meg annak, hogy nem mindennapi neve van.


– Anyu mesélte, hogy amikor kicsi voltam, direkt becsöngettek hozzánk a gyerekek, hogy ők Csák Norisszal akarnak játszani. Manapság pedig mindenki azt kéri, hogy mutassam meg a személyimet és mindig jó hangulatban telik a bemutatkozás. Persze nem tudom, hogy valaha felérek-e Chuck Norrishoz. Tudjuk, hogy ő csak egyszer ütött mellé és azóta kék az ég.

Csák Norisz fotó: Mészáros Dia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!