2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb II.kerület III.kerület

Családbarát piac

Családbarát hely címet kapott a római-parti piac, amely szombatonként – ha esik, ha fúj – 8 és 13 óra között várja a vásárló és egy együtt töltött délelőttre, közös kikapcsolódásra vágyó családokat.

A Három királyfi, Három Királylány mozgalom először adományozott családbarát hely címet a piacnak, ahol a friss termelői áruk mellett rózsafánkkal és buborékfújással búcsúztatták a tanévet és kezdték meg a vakációt.

Megvehetjük? ( Fotó: Sáfár Tibor)

Melyiket is válasszuk a sok szép közül? ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.