EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Családok fesztiválja is az EFOTT

A Velencei- tó parti fesztivál nemcsak a bulizni vágyó fiatalokra gondol, hanem a családokra is. A szervezők külön programokkal, kedvezményes jeggyel és gyerekfelügyelettel is készülnek a szülők és csemetéik számára. 

Az Efott fesztivál szervezői szeretnék ha nem csak a fiatalok, de a szülők és gyeremekeik is jól éreznék magukat július 10 és 16 között a Velencei- tó partján. Így a gyerekeknek külön programokkal és animátorokkal is készülnek. Ezek mellett közös játékok is lesznek, ahol a családok összemérhetik egymással az erejüket, tehetségüket, logikájukat és közben a szülők és a gyermekek közös élménnyel is gazdagodhatnak.


Azoknak sem kell lemondani a gondtalan szórakozásról, akiknek kisebb gyermekeik vannak, hiszen az Efott ezekre a szülőkre is gondol. A fesztivál területén egy gyermekmegörző is lesz, ahol képzett babysitterek játéksarokkal várják a három évnél fiatalabb gyerkőcöket. Így ha a szülők senkire nem tudják rábízni a kicsiket teljesen ingyen, megbízható, szakképzett környezetben hagyhatják őket.Anyagilag is gondolnak a családokra, így a 14 éven alatti gyermekeknek ingyenes a bélépés a fesztivál egész területére.

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató szeretné ha az Efott minden korosztály számára egy felejthetetlen élmény lenne. Sőt igazán annak örülne ha az emberek nem csak úgy gondolnának a fesztiválra mint egy hét önfeledt szórakozásra, hanem egy ismerkedési és családalapítási lehetőségre is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.