2018. december 19., szerda
Viola

Aktuális

Csalással vádolják a siket énekesnőt

Kétségbe vonják Napsugár Anna fogyatékosságát, aki azt állítja, hogy siketen tanult meg Pitti Katalin operaénekesnőtől énekelni – írja a Bors.

A Bors korábbi cikke után ( ami arról szól, hogy Napsugár Anna annak ellenére tanult meg énekelni, hogy siket és dalaiból nem hall semmit) a lap kapott egy levelet, amiben azt állítják, hogy Anna nem mond igazat fogyatékosságával kapcsolatosan.


„Napsugár Annáról azt hinni, hogy semmit nem hall, erős túlzás. Figyeljék meg, aki valódi siket, nem így beszél, hiszen nem hallja a saját hangját és mást sem a külvilágból. A fogyatékos emberek már régóta tudják róla, hogy ő egy kisstílű szélhámos.” A levél állítása szerint Anna sok művészt kihasznált már – olvasható a Borsban.

A portál megkereste az ügyben Napsugár Annát, akit nem leptek meg a vádak, azt mondta, már többször feljelentette ezt az embert becsületsértés miatt a rendőrségen és most megteszi még egyszer.

Kapcsolódó Cikkek

  • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

    A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

    Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

  • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

    Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

    Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.