2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb XV.kerület

Csodakoncert Horgas Eszterrel és Falusi Mariannal

Idén már nyolcadik alkalommal rendezték meg az Újpalotai Nyári Játékokat a Boldog Salkaházi Sára templom udvarán, ahol Horgas Eszter játékát már második alkalommal csodálhatták meg.

Ezúttal azonban Falusi Mariann fantasztikus hangjában is gyönyörködhettek a nézők, mindezt a ClassJazz Band kísértével. A két különböző egyéniség igazi egységet alkotott a színpadon, a műfaji határokat átlépve adták elő a klasszikus zene, a musical, a jazz, a pop, latin zene, az opera és a ragtime legismertebb dalait.

Horgas Eszter és Falusi Mariann szenzációs koncertet adott ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.