2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb XV.kerület

Csodakoncert Horgas Eszterrel és Falusi Mariannal

Idén már nyolcadik alkalommal rendezték meg az Újpalotai Nyári Játékokat a Boldog Salkaházi Sára templom udvarán, ahol Horgas Eszter játékát már második alkalommal csodálhatták meg.

Ezúttal azonban Falusi Mariann fantasztikus hangjában is gyönyörködhettek a nézők, mindezt a ClassJazz Band kísértével. A két különböző egyéniség igazi egységet alkotott a színpadon, a műfaji határokat átlépve adták elő a klasszikus zene, a musical, a jazz, a pop, latin zene, az opera és a ragtime legismertebb dalait.

Horgas Eszter és Falusi Mariann szenzációs koncertet adott ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.