EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,83 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Csősz Boglárka: Sok barátságom a pénz miatt ment tönkre

Csősz Boglárka ma is tartja a kapcsolatot erdélyi barátaival, és ha rászorulnak, anyagilag is segíti őket. Ugyanakkor a VIASAT3 luxusfelesége a Lokálnak bevallotta: voltak olyan barátai is, akik elfordultak tőle, miután férjhez ment a török származású milliárdoshoz, Burakhoz.

fotó: instagram

– Már gyerekkoromban nagyon nyitott személyiségű lány voltam, ezért rengeteg barátot szereztem Erdélyben az iskolás éveim alatt. Velük a mai napig tartom a kapcsolatot és mindig meglátogatom őket, ha hazamegyek. Nagyon örülnek a sikereimnek, büszkék rám és támogatnak. Burakot is kedvelik, mert látják, hogy mennyire szeretjük egymást és mert ő is egy nagyon nyitott, kedves, alkalmazkodó ember – mondta Csősz Boglárka, akinek a pesti barátnői között azért bőven akadtak olyanok, akik nem voltak ennyire elfogadóak.


– 17 évesen kerültem Budapestre, ahol nagy társasági életet éltem. Sok emberrel ismerkedtem meg és kötöttem barátságokat. Ezek a barátságok később, mondhatni, a pénz, az életvitelem és a férjem miatt mentek tönkre. Megkérdőjelezték, hogy megérdemlem-e Burakot és azt az életet, amit mellette élhetek. Vannak-e olyan értékeim, amibe beleszerethet? Mondanom sem kell, hogy ezek mind nagyon rosszul estek, mert én tényleg szeretem a férjem és hálás vagyok neki mindenért, de ő is nekem. Ez nem egy egyoldalú kapcsolat. Azóta is dolgozom amióta együtt vagyunk és mindenben segítem és támogatom őt. Másrészt a legtöbbjüknek már gyereke van és teljesen másmilyen életet élnek, mint mi. Nehéz közös programokat találni, ezért elhidegültünk egymástól – vallott őszintén a luxusfeleség. Bogi a sikerei ellenére nagyon segítőkész, és ha kell, anyagilag is támogatja barátait.

 

– Szeretek segíteni az embereken, főleg a szeretteimen, és igen, többször kisegítettem a barátaimat kisebb-nagyobb összegekkel, amiket utána nem kértem vissza. Ha például elmegyek velük szórakozni, nyaralni, hajókázni, szeretem a számlákat rendezni, mert tudom, hogy adott esetben ők nehezebben tehetik meg. Adódtak már ebből konfliktusaim, mert volt, aki kiszolgáltatottnak érezte magát. Pedig én tényleg csak szeretném velük megosztani mindazt, amim van, de ezt sajnos nem mindenki tudja őszintén elfogadni – zárta a beszélgetést a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője.


                                                

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.