2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Csütörtökön zárhatják ki Toroczkait a Jobbikból

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága arról, hogy kizárják-e a pártból Toroczkai Lászlót. Az ásotthalmi polgármester azután alapított platformot, hogy az elnökválasztási küzdelemben alulmaradt a volt szkinhedvezér Sneider Tamással szemben.

Toroczkai ellen fegyelmi indult, az őt támogató Dúró Dóra országgyűlési képviselőt pedig kizárták a frakcióból. Dúró férje, a frakcióból két éve szintén kizárt Novák Előd szerdán jelentette be, hogy lemond a Jobbik pártalapítványi kuratóriumi tagságáról, mert elfogadhatatlannak tartja azt a dőzsölést, ami a pártban megy.


Szerinte a pártvezetéshez lojális képviselők a fizetésükön túl havi nettó 400 ezres fizetést is kapnak, miközben a párt csődközeli helyzetben van. Novák kijelentette, ha kizárják Toroczkait, ő és a felesége is kilépnek.

További cikkek:

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

  Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

  Tarlós István főpolgármester közlése szerint a fővárosi patkányirtásért felelős cég folyamatosan végzi a munkáját, a tavaly augusztustól idén márciusig tartó időszakban csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál.

 • A sport, az egészség és a honvédelem összefonódik

  A sport, az egészség és a honvédelem összefonódik

  A sport, az egészség és a honvédelem három önálló terület, mégis rengeteg ponton összefonódik – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, a Sport és egészség a honvédelemért című konferencián.

 • Az EP-választás tétje a biztonság

  Az EP-választás tétje a biztonság

  Egészen másról szól az idei európai uniós választás, mint a megelőző, hiszen “a biztonságunk” a tét – jelentette ki Pócs János csütörtök reggel Jászfelsőszentgyörgyön.