EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,20 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Döbbenetes: karonülő gyereket erőszakolt meg a jogvédő aktivista

Világszerte ismert, Nobel-békedíjra jelölt jogvédő aktivistát gyanúsít pedofíl bűncselekménnyel az FBI. Joel Davis, aki nők és gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen kampányolt – többek között Angelina Jolie ENSZ-nagykövettel együtt – elismerte, hogy pedofíl bűncselekményeket követett el, számítógépén csecsemők megerőszakolásáról készített videókat találtak.

– Egy olyan szervezet életre hívójaként, amely a szexuális erőszak visszaszorítását tűzte ki célul, Davis a képmutatás legmagasabb szintjét valósította meg, mert bevallottan több kiskorú gyermek ellen követett el szexuális bűncselekményt – jelentette ki az ügy kapcsán tartott sajtótájékoztatón William F. Sweeney, az FBI műveleti igazgató-helyettese.


Az FBI nyomozói a Grindr nevű társkereső oldalon állítottak csapdát Davisnek, aki a fedett nyomozóknak írt szöveges üzeneteiben borzalmas tetteket ismert be. Állítása szerint a hős jogvédőként villogó pedofil a gyermekek minden korosztálya iránt érez szexuális érdeklődést. A chatalés során Joel Davis mindenképpen személyes találkozót akart elérni a neki csaliként felkínált gyermekekkel, akiknek a fényképét megkapta: egyikük egy fedett nyomozó 9 éves kislánya, a másik egy 2 esztendős kisfiú volt.

A 22 éves férfit ezt követően azonnal őrizetbe vették a nyomozók és házkutatást tartottak new yorki lakásában. Davis számítógépént a nyomozók több tucat pedofil tartalmú videót találtak, köztük olyanokat, amelyek csecsemőkön elkövetett nemi erőszakot tartalmaztak.


A csaliként indított Grindr üzenetváltásokban Joel Davis arról mesélt a nyomozóknak, hogy ezen a platformon ismerkedett meg egy 13 éves fiúval, akivel le is feküdt tavaly nyáron, de állítása szerint volt már szexuális élménye 9 éves gyermekkel, 6 éves kislánnyal és egy 2 esztendős (!) kisfiúval is.

Az valóban megdöbbentő álszentség, hogy Davis mindeközben elnöke a “Nemzetközi Kampány A Nemi- és Gender Erőszak Konfliktusmegelőzésére” elnevezésű civilszervezetnek, amely tevékenysége során korábban együtt kampányolt a témában Angelina Jolie ENSZ-nagykövettel, sőt: 2015-ben Davis Nobel-békedíjra jelölték. Az FBI tájékoztatása szerint éppen ezt a szervezetet használta fel arra, hogy pedofil tartalmú videókat, fotókat terjesszen világszerte.

Kapcsolódó Cikkek