EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Döbbenetes: karonülő gyereket erőszakolt meg a jogvédő aktivista

Világszerte ismert, Nobel-békedíjra jelölt jogvédő aktivistát gyanúsít pedofíl bűncselekménnyel az FBI. Joel Davis, aki nők és gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen kampányolt – többek között Angelina Jolie ENSZ-nagykövettel együtt – elismerte, hogy pedofíl bűncselekményeket követett el, számítógépén csecsemők megerőszakolásáról készített videókat találtak.

– Egy olyan szervezet életre hívójaként, amely a szexuális erőszak visszaszorítását tűzte ki célul, Davis a képmutatás legmagasabb szintjét valósította meg, mert bevallottan több kiskorú gyermek ellen követett el szexuális bűncselekményt – jelentette ki az ügy kapcsán tartott sajtótájékoztatón William F. Sweeney, az FBI műveleti igazgató-helyettese.


Az FBI nyomozói a Grindr nevű társkereső oldalon állítottak csapdát Davisnek, aki a fedett nyomozóknak írt szöveges üzeneteiben borzalmas tetteket ismert be. Állítása szerint a hős jogvédőként villogó pedofil a gyermekek minden korosztálya iránt érez szexuális érdeklődést. A chatalés során Joel Davis mindenképpen személyes találkozót akart elérni a neki csaliként felkínált gyermekekkel, akiknek a fényképét megkapta: egyikük egy fedett nyomozó 9 éves kislánya, a másik egy 2 esztendős kisfiú volt.

A 22 éves férfit ezt követően azonnal őrizetbe vették a nyomozók és házkutatást tartottak new yorki lakásában. Davis számítógépént a nyomozók több tucat pedofil tartalmú videót találtak, köztük olyanokat, amelyek csecsemőkön elkövetett nemi erőszakot tartalmaztak.


A csaliként indított Grindr üzenetváltásokban Joel Davis arról mesélt a nyomozóknak, hogy ezen a platformon ismerkedett meg egy 13 éves fiúval, akivel le is feküdt tavaly nyáron, de állítása szerint volt már szexuális élménye 9 éves gyermekkel, 6 éves kislánnyal és egy 2 esztendős (!) kisfiúval is.

Az valóban megdöbbentő álszentség, hogy Davis mindeközben elnöke a “Nemzetközi Kampány A Nemi- és Gender Erőszak Konfliktusmegelőzésére” elnevezésű civilszervezetnek, amely tevékenysége során korábban együtt kampányolt a témában Angelina Jolie ENSZ-nagykövettel, sőt: 2015-ben Davis Nobel-békedíjra jelölték. Az FBI tájékoztatása szerint éppen ezt a szervezetet használta fel arra, hogy pedofil tartalmú videókat, fotókat terjesszen világszerte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elítélték a szexuális erőszakolót

  Elítélték a szexuális erőszakolót

  Nyolc év fegyházra ítélte a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesítő volt bicskei gyermekotthon-igazgatót a Székesfehérvári Törvényszék szerdán.

 • Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról, aminek köszönhetően a nagy intézmények helyett kisebb lakóotthonokba költözhetnek a fogyatékossággal élők.

 • Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.