EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Drámai búcsú! Majkától levélben köszönt el az édesanyja

19 év küzdelem után feladta a rák elleni harcot Majka édesanyja, akinek haláláról a rapper egy videóban beszélt.

– Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot – közölte élő videóban a megrázó hírt rajongóival a rapper.


Majka arról is beszámolt, hogy mikor kísérik utolsó útjára édesanyját, akinek a temetésen olvasták fel azt a levelet, amiben elbúcsúzott fiától is.

A Blikknek egy a gyászszertartás alatt éppen a temetőben lévő asszony beszélt arról, mennyire megindító volt, amikor felolvasták az elhunyt írását.

Ibolya leírta, milyen volt a gyerekkora, hogyan ismerkedett meg első férjével, aki Peti apukája, nagyon szívhez szóló üzenet volt, szinte mindenki sírt. Attól én is elérzékenyültem, amit a gyermekeiről, többek közt a fiáról írt. Büszke volt rá, amikor elindult a karrierje, s amikor igazán befutott, nagy sztár lett, mégsem változott meg emberileg. Köszönetet mondott két unokájáért, Mariánért és Olivérért, akiket imádott. Sajnos, a betegsége és a távolság miatt ritkán láthatta őket, ez fájt neki, de sokszor beszélt velük telefonon, Peti gyakran küldött képeket a kicsikről, ez éltette Ibolyát – mesélte a Blikknek elérzékenyülve a hölgy, aki azt is végignézte, amikor az urnát végső nyughelyére tették.

Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.