2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Drámai részletek! Telefonján beszélt éppen a halálra gázolt lány

Szörnyű tragédia történt Felső-Gödön, ahol a vonat halálra gázolt egy fiatal lányt. Bár a mozdonyvezető dudált is, a kamasz nem hallotta a figyelmeztetést, mert fülhallgatón keresztül telefonált éppen.

A 17 éves Kiki szörnyű haláláról egy szemtanú beszélt a Ri­post­nak.


– Éppen mentem a vonathoz, amikor megtörtént a baleset. Messziről láttam, hogy közeledik a vonat és nagyon hangosan dudál, a lány pedig pont előtte van, és a fülhallgató miatt nem hallja, aztán, mire észrevette a vonatot, már késő volt, nem tudott ellépni előle… Amikor megállt a vonat, odarohantam, de már nem lehetett rajta segíteni – mondta a Ripostnak Zachári László, egy szemtanú.

A lány barátnője azt is elmondta, hogy Kiki a fülhallgatón keresztül mobilozott, éppen az unokatestvére párjával beszélt: azt tervezték, hogy eljönnek érte autóval Felső-Gödre, és Pestre mennek, amikor megtörtént a szörnyű baleset – írja a portál.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte – 4,5-ről 4,6 százalékra – idei GDP-előrejelzését, ugyanakkor 2019-re fenntartja 3,2 százalékos várakozását – közölte a GKI az MTI-vel.

  • Gondoskodás minden élethelyzetben

    Gondoskodás minden élethelyzetben

    Az önellátásra képtelen gyermeküket ápolók és a súlyos fogyatékkal élő hozzátartozóikról gondoskodók egyaránt számíthatnak az anyagi megbecsülésre, ami összesen több mint ötvenezer családot érint hazánkban.