EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

PR

Dübörög az Edzők Ligája

„Edzői egypercesekkel” segíti a magyarországi focivilág legnépszerűbb és leghitelesebb edzője, Dárdai Pál korábbi magyar szövetségi kapitány az Edzők Ligája játék résztvevőit. A  Szerencsejáték Zrt. a focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát www.edzokligaja.hu néven.

Hatrészes videósorozatban osztja meg személyes szakmai tapasztalatait és ad tanácsokat, tippeket a játékban részt vevő edzőjelölteknek Dárdai Pál.


 A sorozat első két része már elérhető a YouTube-on. A keresőbe elég beütni, hogy „Edzői egypercesek”, és máris tanulhatunk a nemzetközileg is elismert futballszakember videós segítségéből. A következő négy részt a játék hivatalos Facebook-oldalán teszi majd közzé a lottótársaság a foci-vb alatt. Ezt a közösségi oldalon Edzők Ligája néven keressük.

De miről is szól ez fantáziajáték?


A fantáziajátékok világszerte nagy népszerűségnek örvendenek, olyan nagy bajnokságokat kísérnek, mint az UEFA vagy a Premier League. Lényege, hogy az online játékosok valódi csapatok (Real Madrid) valódi sportolóiból (Ronaldo) állítanak össze maguknak egy fantáziacsapatot, tehát tulajdonképpen az edző szerepében tűnnek fel. A játékosok a kiválasztott sportolók valódi teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, egymással versenyeznek, az elért pontok alapján virtuális és valódi díjakban is részesülnek.

A Magyarországon hiánypótlónak számító játékban jelenleg a labdarúgó-világbajnokságon induló nemzeti válogatottakból lehet álomcsapatot összeállítani, így olyan sztárjátékosokat is szerződtethetünk egy csapatba, mint Cristiano Ronaldo, Neymar vagy Messi.

Az Edzők Ligája versenyeire az elmúlt egy hétben már több mint 1000 fantáziaválogatottat állítottak össze a felhasználók. A napi vb-versenyek azonban tovább folytatódnak, a www.edzokligaja.hu oldalon bárki regisztrálhat, aki elmúlt 18 éves.

 

Hat pont a szurkolóknak

A Szerencsejáték Zrt. országszerte hat helyen, két fővárosi és négy vidéki helyszínen várja kitelepített központokban a szurkolókat, amelyeket televíziókkal, önkiszolgáló terminálokkal és különböző szórakozási lehetőségekkel szerelnek fel. Különleges szurkolói zóna várja a futball szerelmeseit a budapesti Szabadság téren a világbajnokság ideje alatt. Itt két óriáskivetítőn követhetik június 14-e és július 15-e között a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit a szurkolók. A Belvárosi Focimozi mindennap 13 órától 22 óráig nyitva tartó helyszínen összesen több mint 300 ezer látogatót vár, akik a meccsek mellett családi és gyermekprogramokon, nyereményjátékokon vehetnek részt, valamint számos különleges vendéggel is találkozhatnak majd. Az igazi sportélményre vágyók – egyebek mellett – lábteniszpályán és csocsó- vagy teqballasztal mellett is megmozgathatják magukat. Az e-sport kedvelői pedig saját kezükbe vehetik az irányítást és konzolon mérkőzhetnek meg egymással.

 

Itt érhetők el az „Edzői egypercesek”,itt pedig az Edzők Ligája Facebook-oldala.

Kapcsolódó Cikkek

 • A szakmák Európa-bajnoksága

  A szakmák Európa-bajnoksága

  Szeptember 26-a és 28-a között Budapesten találkoznak a következő generációk legjobb szakemberei, akik megmutatják, milyen a szakmák jövője.

 • A szakmák viadala Budapesten

  A szakmák viadala Budapesten

  Szeptember 26-28. között Budapesten rendezik meg a szakmák 2018-as Európa-bajnokságát, a EuroSkills Budapest 2018-at. Pattanásig feszült idegek, bravúros győzelmek, feledhetetlen élmények és látványos ceremóniák: így lehet jellemezni a háromnapos nemzetközi versenyt.

 • Több mint 2,7 milliárd forintból korszerűsítette öt üzletét a SPAR

  Több mint 2,7 milliárd forintból korszerűsítette öt üzletét a SPAR

  A SPAR tapasztalatai szerint egyre igényesebbek a hazai vásárlók, így az üzleti stratégia fókuszába a fogyasztói elvárásoknak megfelelő áruházak kialakítása került. A vállalat legutóbbi üzlet-korszerűsítései során három budapesti, egy kaposvári és egy veszprémi egységet modernizáltak.