EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,11 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Belföld

Ebben az étteremben látták Orbán Viktort – Fotó!

Ma dél­ben a Tok­alj-hegy­alja híres ét­ter­mébe lát­ták be­térni a mi­nisz­ter­el­nö­köt. Volt, aki még azt is hal­lotta, hogy pa­calt ren­delt, de annak előtte meg­ba­rát­ko­zott egy olasz ke­nyér­fé­lé­vel, a fo­cac­cia­val – írja a Ripost.

Encsen látták a miniszterelnököt az Anyukám mondta elnevezésű étteremben, miután felavatott Tokajban egy vízi-sportközpontot.


A lap információi szerint a közeli asztalnál ülők még azt is tisztán látták, hogy előbb megkóstolta a legendás olasz kenyérfélét a focaccia-t, aztán meg főételként bevállalt egy pacalt. A pacal előtt, ha helytállóak a Ripost értesülései még egy kis karfiolleves is elfogyott, sőt a ház borát is megkóstolta a miniszterelnök. Végül pedig a világbéke elnevezésű desszerttel zárta az étkezést.

Orbán Viktor még egy az étteremben készült képet is feltöltött a közösségi oldalára.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország – kezdte Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos vitaindító beszédét a parlamentben.

  • Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Megoldódni látszik annak a fogyatékkal élő csoportnak az ügye, amelyet nemrég nem engedtek be a Veszprémi Állatkertbe. A minap óriási botrányt kavart, hogy az intézménybe nem jutott be a 11 fős csoport, annak ellenére sem, hogy volt érvényes hatósági igazolványuk, amellyel bizonyították jogosultságukat a kedvezményes belépőkre.