EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

PR

Egy hét alatt lecsökkentettem a vércukromat normális szintre

A nevem Dániel, 67 éves, nyugdijas gépészmérnök vagyok. Amikor nyugdíjba mentem, csak a szabadidőmet és békességet akartam élvezni, az unokákkal együtt töltött időt, sakkjátékokat, önkéntes munkát a gyülekezetemben … De egy kicsit több, mint egy évvel ezelőtt a látásom elmosódott és fájdalmat éreztem a szivem területén, mintha valaki összepréselne. Az eszméletemet is elvesztettem. A feleségem vészhelyzeti nővér volt, és gyorsan elvitt a kórházba, ahol az orvosok megerősítették a legrosszabb félelmet. A vércukor szintem nagyon magas volt, 23,5 mmol / l. Nagyon kevés hiányzott, hogy kómába essek.

Az IGAZI rémálom még csak most kezdődik


Az orvos azonnal felirt nekem két gyógyszert: az első a cukorbetegségre, a második pedig az ELSŐ gyógyszer mellékhatásaira. Csak néhány hét múlva vettem HAT további gyógyszert, és akkor az életem pokollá vált. Köszönhetően ezeknek a gyógyszereknek, új élet kezdődött el számomra. Ráadásul ezek a gyógyszerek, amiket használtam, minden energiámat elvették és fogyatékosnak éreztem magam.

Azt hittem rosszabb már nem is lehet, de egy este nem értem el a toaletig és bepisiltem. Mikor a pizsamámra néztem és láttam a nedves foltot, eldöntöttem, hogy nem fogok tovább igy élni. Ha létezik másik megoldás, meg fogom találni.


A felfedezésem sokkolt engem!

Odatopogtam a számitógéphez, és elkezdtem megoldást keresni. A következő három óra alatt megtudtam, hogy a gyógyszerek közül, amiket használok, az egyikre van 406.180 panasz a mellékhatások miatt, amik a következők, hányás, ájulás, sőt még szivroham is…

Gyorsan rájöttem, hogy a cukorbetegség gyógyitására 2 tábor van: Azok, akik gyógyszerekkel gyógyitsák magugat és ayok, akik csak beszélnek róla. Szerettem volna természetes megoldást találni a cukorbetegségre mellékhatások NÉLKÜL. De ez a keresgetésem úgy tűnt, mintha a télapót keresném.

Megkérdeztem magamtól, hogy vajon valóban létezik-e ilyesmi…

Később rászaladtam egy olyan weboldalra, ahol a Diabetes NoMore könyvet ajánlották. A szerző független orvosi szakértő volt, Alan Brown. aki természetes, de tudományosan bizonyított módszereknek szentelte életét az ember gyógyítására. Azt állította, hogy a könyvből származó módszer tudományosan támogatott, és hogy több ezer olvasó kihasználta már ezt, hogy lecsökkentse a vércukorszintjét orvosságok nélkül. Szkeptikus voltam. Feltételeztem, hogy ezek szokásos tippek, amelyek megtalálhatók az interneten, például “dobja le a szénhidrátokat”, “elkerülje a feldolgozott cukrot” … De nem volt semmi veszíteni valóm, és szerettem volna abbahagyni a cukorbetegség gyógyszereit szedni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt.

Amikor megkaptam a könyvet, megdöbbentem. Amit írtak benne, az ellenkezője annak, amit eddig hallottam a cukorbetegségről. Pl. ajánlatos olyan ételeket fogyasztani, amelyekről azt gondoltam, hogy szigorúan tilos a magas vércukorszintű embereknél, mint én. Megtanultam, hogy az egészséges étel valójában sokkal kockázatosabb a cukorbetegek számára.  Még akkor is, ha alacsony kalóriát tartalmaz vagy ki van jelölve cukorbetegek számára. A könyv szerint a tiszta máj a cukorbetegség visszafordításának előfeltétele, és azt irja le, hogyan kell megfelelően végrehajtani a méregtelenítést lépésről lépésre.

Nagy meglepetésemre, a cukrom drasztikusan csökkent, a program egy hetes használata után. Először is megmértem a cukorszintemet otthon, a következő napon pedig leellenőriztettem az orvosomnál is. Beleegyezett, hogy folytassam a programot.  Ez volt az a nap, mikor újra saját kézbe vettem az életem irányitását.

Nincs ára a jó egészségnek és a normális vércukorszintnek

Ha több ezer olyan emberhez akarsz csatlakozni, akik ennek a könyvnek köszönhetően megváltoztatták az életüket,  fontos, hogy azonnal cselekedj. Ne halogasd, mert a magas vércukorszint miatt, lehet már nem lesz több esélyed. A cukorbetegség olyan, mint egy bomba a testben, ami BÁRMELYIK pillanatban felrobbanhat. Ne kockáztasd az életedet, tedd meg az első lépést most. Sok szerencsét!

 

EKSZKLÚZIV AKCIÓ AZ OLVASÓINKNAK:  Csak ma van lehetőségetek megrendelni a Diabetes NoMore könyvet 50% ENGEDMÉNNYEL és hihetetlen bónuszokat kapni (bónuszok izletes receptekkel, étrendtervvel, olyan ételekkel, amelyeket könnyedén elkészithet otthon is ismeretlen és alig hozzáférhető kiegészitők nélkül és egy jelentést a vércukorszint méréséről, amely feltárja, hogy melyik a megfelelő módja annak, hogy a cukorszintet pontosan ellenőrizd saját otthonodból).

24180 ft helyett, ami a rendes ára, ma megkaphatod ezt a fantasztikus könyvet és a bónuszokat CSAK12090 ft-ért! Siess, mert a készlet korlátozva van.

KATTINTS IDE

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Örömében majd kiugrott a bőréből Gyöngyi, amikor megtudta, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottó-különsorsolásán egy autót nyert. Ahogy a nyugdíjas asszony levelében elmesélte, örömében átszaladt a szomszédasszonyhoz, hogy csípje meg, nem álmodik-e.

 • Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  A zeneművészet és a szabadtéri koncertek szerelmeseinek kedvezett idén is az MVM Zrt. hagyományos jótékonysági koncertjével, az MVM ZENERGIÁval. A Szent István Bazilika előtt megrendezett eseményen világsztárokkal, illetve a komoly- és könnyűzene fúziójaként újragondolt darabokkal találkozhatott a több ezer érdeklődő.

 • Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  A Szerencsejáték Zrt. idén is hatalmas bulival készül a Hősök terén. A tavalyi Sting- és Shaggy-fellépés után idén szeptember 28-án ingyenes Bryan Adams Szuperkoncerttel ünnepelhetjük meg a Skandináv lottó huszadik születésnapját.