2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Egy szakértő szerint Magyarország évek óta irányt mutat

Magyarország évek óta tabukat döntöget, irányt mutat Európában – mondta Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán kedd reggel.

A szakértő példaként említette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök már három évvel ezelőtt, a francia Charlie Hebdo szerkesztősége elleni támadás kapcsán kimondta, hogy az illegális bevándorlás és a terrorizmus között összefüggés van.


A nemzetközi civilszervezetek elleni fellépésre is most kezd ráeszmélni Európa. Sokan fontolgatják, hogyan lehetne őket megregulázni, sokan várják, sikerül-e ezt Magyarországnak megcsinálnia – mondta Kovács István a “Stop Soros” törvénycsomag kapcsán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Május 6-án indul az új Takarékbank Zrt.

  Május 6-án indul az új Takarékbank Zrt.

  A Mohácsi Takarék Bank Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt., valamint a B3 Takarék Szövetkezet egyesülésével május 6-án elindul a Takarék Csoport új, univerzális kereskedelmi bankja, a Takarékbank Zrt.

 • Erdő Péter: Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk

  Erdő Péter: Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk

  Isten, aki bölcsességében megalkotta az embert, azt akarja, hogy boldogok legyünk – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az M1 aktuális csatornának adott, vasárnap este sugárzott húsvéti interjújában.

 • Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

  Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

  Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as kilométerénél, Nagydorog térségében hétfőn reggel, vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.