2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Egymást gagyizza Majka és Jolly

Csúnyán összebalhézott Majka és Jolly. A mulatóskirály ugyanis nevetős szmájlival reagált Majka, Curtis és Pápai Joci dalára, ami az idei VOLT Fesztivál himnusza.

Kétségtelen, hogy Majkának talán nem volt még ennél megosztóbb dala, a kommentelők sem kímélték a TV2 sztárját. Majka azonban főleg Jolly reakcióján húzta fel magát, üzent is neki a közösségi oldalán:


„Az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz*pó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci-pólói amikben jár. (…) Szóval, haver, mielőtt minket ekézel, kérlek szépen légy férfi és keresd meg a f*rkad a lábad között, mert szükség lesz rá!” – írta.

Jolly válasza sem maradt el, azt nyilatkozta hogy „Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja” és szerinte Majka „gagyibb” mint ő. Később azonban történt valami, mert Jolly a privát oldalán kért mindenkitől elnézést, mert belement olyan „szituációba, ami nem volt méltó” hozzá, törölte korábbi kiírását Majkával kapcsolatban és lezártnak tekinti az ügyet.

Kapcsolódó Cikkek