EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,59 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Egymást gagyizza Majka és Jolly

Csúnyán összebalhézott Majka és Jolly. A mulatóskirály ugyanis nevetős szmájlival reagált Majka, Curtis és Pápai Joci dalára, ami az idei VOLT Fesztivál himnusza.

Kétségtelen, hogy Majkának talán nem volt még ennél megosztóbb dala, a kommentelők sem kímélték a TV2 sztárját. Majka azonban főleg Jolly reakcióján húzta fel magát, üzent is neki a közösségi oldalán:


„Az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz*pó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci-pólói amikben jár. (…) Szóval, haver, mielőtt minket ekézel, kérlek szépen légy férfi és keresd meg a f*rkad a lábad között, mert szükség lesz rá!” – írta.

Jolly válasza sem maradt el, azt nyilatkozta hogy „Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja” és szerinte Majka „gagyibb” mint ő. Később azonban történt valami, mert Jolly a privát oldalán kért mindenkitől elnézést, mert belement olyan „szituációba, ami nem volt méltó” hozzá, törölte korábbi kiírását Majkával kapcsolatban és lezártnak tekinti az ügyet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.