EUR: 322,99 Ft
CHF: 281,29 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Egymást gagyizza Majka és Jolly

Csúnyán összebalhézott Majka és Jolly. A mulatóskirály ugyanis nevetős szmájlival reagált Majka, Curtis és Pápai Joci dalára, ami az idei VOLT Fesztivál himnusza.

Kétségtelen, hogy Majkának talán nem volt még ennél megosztóbb dala, a kommentelők sem kímélték a TV2 sztárját. Majka azonban főleg Jolly reakcióján húzta fel magát, üzent is neki a közösségi oldalán:


„Az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz*pó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci-pólói amikben jár. (…) Szóval, haver, mielőtt minket ekézel, kérlek szépen légy férfi és keresd meg a f*rkad a lábad között, mert szükség lesz rá!” – írta.

Jolly válasza sem maradt el, azt nyilatkozta hogy „Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja” és szerinte Majka „gagyibb” mint ő. Később azonban történt valami, mert Jolly a privát oldalán kért mindenkitől elnézést, mert belement olyan „szituációba, ami nem volt méltó” hozzá, törölte korábbi kiírását Majkával kapcsolatban és lezártnak tekinti az ügyet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.