EUR: 323,53 Ft
CHF: 286,77 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb III.kerület

Éjszakáztak a Kiscelliben is

Kalandokkal teli volt a napjuk azoknak, akik Kiscelli Múzeumot választották a Múzeumok Éjszakáján. Megkereshették a kiscelli park titkos kapuját, beleshettek a bútorraktárba, és a legmerészebbek még a trinitárius szerzetesek barokk kriptájába is leereszkedhettek.

A résztvevők megismerhették a múlt század nyári divatját a pop-up kiállításon, valamint a magasnyomásos technikát a Kiscelli Nyomdában. A Te jössz?! című időszaki tárlaton pedig fény derült a társasjátékok történetére. Aki elfáradt a sok nézelődésben, az a kiscelli gyepen heverészve, hűsítőt szürcsölve és a Csaknekedkislány és Szalóki Ági ritmusaira lazulva gyűjthetett erőt.


 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.