EUR: 321,72 Ft
CHF: 280,41 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

El akarják rabolni Kylie Jenner kislányát

Tegnap számoltunk be arról, hogy Kylie Jenner a sok negatív hozzászólás miatt törölte kislányával közös képeit az internetről, most viszont Kylie elmondta, hogy komoly dolog áll döntése hátterében. Az újdonsült édesanya az utóbbi időben névtelen üzeneteket kapott, amelyekben azzal fenyegették, hogy elrabolják Stormit. Kylie annyira megijedt, hogy a közös képek törlése mellett megerősítette a védelmet a házánál, és megfogadta, hogy egy ideig nem mutatkozik nyilvánosan gyermekével.

Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.