2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Ózd

Elballagtak

Múlt hét pénteken elballagtak az ózdi Vasvár Úti Általános Iskola diákjai. A nyolcvan végzős közül kilencen kaptak jeles bizonyítványt, őket az Eke István helyi vállalkozó által felajánlott Vasvár Emlékplakettel jutalmazták. A tanulók közül 35-en egri, miskolci vagy kazincbarcikai középiskolában tanulnak tovább, és csak négyen jelentkeztek olyan szakképzésre, amelyik nem ad érettségit.

A 806 fős oktatási intézmény népszerű a városban, amit az is jelez, hogy ősszel száz elsős ül az iskolapadba, ezért négy első osztályt kell indítani.

Fotó: lokál

Fotó: lokál

Fotó: Lokál

Fotó: lokál
Ózd vasvár úti ballagás

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.