EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Ózd

Elballagtak

Múlt hét pénteken elballagtak az ózdi Vasvár Úti Általános Iskola diákjai. A nyolcvan végzős közül kilencen kaptak jeles bizonyítványt, őket az Eke István helyi vállalkozó által felajánlott Vasvár Emlékplakettel jutalmazták. A tanulók közül 35-en egri, miskolci vagy kazincbarcikai középiskolában tanulnak tovább, és csak négyen jelentkeztek olyan szakképzésre, amelyik nem ad érettségit.

A 806 fős oktatási intézmény népszerű a városban, amit az is jelez, hogy ősszel száz elsős ül az iskolapadba, ezért négy első osztályt kell indítani.

Fotó: lokál

Fotó: lokál

Fotó: Lokál

Fotó: lokál
Ózd vasvár úti ballagás

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.