2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Ózd

Elballagtak

Múlt hét pénteken elballagtak az ózdi Vasvár Úti Általános Iskola diákjai. A nyolcvan végzős közül kilencen kaptak jeles bizonyítványt, őket az Eke István helyi vállalkozó által felajánlott Vasvár Emlékplakettel jutalmazták. A tanulók közül 35-en egri, miskolci vagy kazincbarcikai középiskolában tanulnak tovább, és csak négyen jelentkeztek olyan szakképzésre, amelyik nem ad érettségit.

A 806 fős oktatási intézmény népszerű a városban, amit az is jelez, hogy ősszel száz elsős ül az iskolapadba, ezért négy első osztályt kell indítani.

Fotó: lokál

Fotó: lokál

Fotó: Lokál

Fotó: lokál
Ózd vasvár úti ballagás

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.