EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

Élőben közvetítette a jobbikos saját letartóztatását

Mint arról korábban beszámoltunk, elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Orosz Mihály Zoltán, volt érpataki polgármester ellen. A police.hu-n kedden jelent meg Érpatak volt polgármesterére kiadott körözés.

Orosz Mihály Zoltán volt érpataki polgármester közösségi oldalán, élőben közvetítette, amint letartóztatják a becsületsértés miatt kiadott körözés alapján.


Orosz Mihály Zoltán a legutóbbi, időközi választáson bukott meg. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Vona Gábor kedvenc polgármestere, Orosz Mihály Zoltán összeveszett mindenkivel és az önkormányzat feloszlatta magát. A Ripost arról is írt korábban, hogy az Oroszhoz köthető cégek több mint ötven család ingatlanját szerezték meg törvénytelenül, és ezeket közpénzen újították fel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.