2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Élőben közvetítette a jobbikos saját letartóztatását

Mint arról korábban beszámoltunk, elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Orosz Mihály Zoltán, volt érpataki polgármester ellen. A police.hu-n kedden jelent meg Érpatak volt polgármesterére kiadott körözés.

Orosz Mihály Zoltán volt érpataki polgármester közösségi oldalán, élőben közvetítette, amint letartóztatják a becsületsértés miatt kiadott körözés alapján.


Orosz Mihály Zoltán a legutóbbi, időközi választáson bukott meg. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Vona Gábor kedvenc polgármestere, Orosz Mihály Zoltán összeveszett mindenkivel és az önkormányzat feloszlatta magát. A Ripost arról is írt korábban, hogy az Oroszhoz köthető cégek több mint ötven család ingatlanját szerezték meg törvénytelenül, és ezeket közpénzen újították fel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.