2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Élőben közvetítette a jobbikos saját letartóztatását

Mint arról korábban beszámoltunk, elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Orosz Mihály Zoltán, volt érpataki polgármester ellen. A police.hu-n kedden jelent meg Érpatak volt polgármesterére kiadott körözés.

Orosz Mihály Zoltán volt érpataki polgármester közösségi oldalán, élőben közvetítette, amint letartóztatják a becsületsértés miatt kiadott körözés alapján.


Orosz Mihály Zoltán a legutóbbi, időközi választáson bukott meg. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Vona Gábor kedvenc polgármestere, Orosz Mihály Zoltán összeveszett mindenkivel és az önkormányzat feloszlatta magát. A Ripost arról is írt korábban, hogy az Oroszhoz köthető cégek több mint ötven család ingatlanját szerezték meg törvénytelenül, és ezeket közpénzen újították fel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

    Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

  • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.