EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Békéscsaba

Előkelő helyen a lilák

Bronzérmesként zárta a szezont az NB II-ben a Békéscsaba 1912 Előre felnőttcsapata. Siker ez, mert döcögősen indult az együttes, hiszen a nyáron sok új játékos érkezett, nekik ráadásul az újraálmodott játékstílust is el kellett sajátítaniuk.

A kezdetekkor sem volt egyértelmű cél az NB I-be való feljutás, ezért is szép teljesítmény, hogy gyakorlatilag ennek az esélye az egész tavaszi időszakban megvolt. Boér Gábor vezetőedző büszke a játékosokra, a szakmai stábra, a klub minden alkalmazottjára, hiszen ez az eredmény mindannyiuk közös sikere. A jövőre vonatkozóan úgy látja, erre a csapatra lehet építeni, egy kis erősítéssel akár a feljutásra is lehet esélye a csabai gárdának.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.