EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,39 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Pécs

Elstartolt a színházi mustra

Lakatolással és kulcsátadással kezdődött meg a POSZT, azaz a Pécsi Országos Színházi Találkozó. Idén 18. alkalommal szervezik meg az ország legnagyobb színházi mustráját, ahol többek közt a legjobb előadásokat és színészeket is díjazzák.

Idén a benevezett több mint 180 előadás közül 14 került be a versenyprodukciók sorába, amelyek között négy budapesti, öt vidéki és öt határon túli színdarab szerepel. Az előadásokat a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán és kamaraszínházában láthatja a közönség. A versenyprogram mellett több mint 100 rendezvény, köztük plakátkiállítás, közönségtalálkozók, koncertek és beszélgetések várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.