2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Erzsébet királynő odavan Meghanért

Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba, és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel. Úgy tűnik, a protokollbakik ellenére II. Erzsébet odavan Meghanért. 

A sussexi hercegné, Meghan és II. Erzsébet királynő első kettesben töltött hivatalos útjukon az észak-angliai Cheshire-be látogattak vonattal. Az egész napot együtt töltötték, ami remekül sikerült. Erzsébet királynő korábban személyes tanácsadóját adta Meghan mellé, aki a sussexi hercegnét már az esküvő előtt elkezdte az etikettre és protokollra oktatni. Úgy tűnik tehát, hogy a királynő közös kirándulásukkal is csak bátorítani akarta az új családtagot. Néhány kellemetlen bakija azonban mégis akadt Meghannek, de úgy tűnik, a királynő csak legyint rájuk. A hercegné őfelsége előtt lépett ki egy ajtón, és egy alkalommal az autóba is előbb szállt be, mint II. Erzsébet, elfoglalva a királynő megszokott helyét. Protokollszakértők szerint Meghan körömlakkja sem volt megfelelő, törtfehér színe ugyanis túlságosan kihívó. Mindennek ellenére a királynő láthatóan jól érezte magát Meghannel, akinek sikerült akkora mosolyt csalnia II. Erzsébet arcára, amilyet a királynő nemigen enged meg magának nyilvános eseményeken.


Meghan és II. Erzsébet királynő 2018-ban majdnem két hónappal azután, hogy Meghan és Harry összeházasodtak, Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.