2018. szeptember 18., kedd
Diána

Extra

Erzsébet királynő odavan Meghanért

Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba, és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel. Úgy tűnik, a protokollbakik ellenére II. Erzsébet odavan Meghanért. 

A sussexi hercegné, Meghan és II. Erzsébet királynő első kettesben töltött hivatalos útjukon az észak-angliai Cheshire-be látogattak vonattal. Az egész napot együtt töltötték, ami remekül sikerült. Erzsébet királynő korábban személyes tanácsadóját adta Meghan mellé, aki a sussexi hercegnét már az esküvő előtt elkezdte az etikettre és protokollra oktatni. Úgy tűnik tehát, hogy a királynő közös kirándulásukkal is csak bátorítani akarta az új családtagot. Néhány kellemetlen bakija azonban mégis akadt Meghannek, de úgy tűnik, a királynő csak legyint rájuk. A hercegné őfelsége előtt lépett ki egy ajtón, és egy alkalommal az autóba is előbb szállt be, mint II. Erzsébet, elfoglalva a királynő megszokott helyét. Protokollszakértők szerint Meghan körömlakkja sem volt megfelelő, törtfehér színe ugyanis túlságosan kihívó. Mindennek ellenére a királynő láthatóan jól érezte magát Meghannel, akinek sikerült akkora mosolyt csalnia II. Erzsébet arcára, amilyet a királynő nemigen enged meg magának nyilvános eseményeken.


Meghan és II. Erzsébet királynő 2018-ban majdnem két hónappal azután, hogy Meghan és Harry összeházasodtak, Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek