2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Esélyt latolgattak a sztárok

Csütörtökön kezdődik a labdarúgó-világbajnokság. Összeállításunkban hazai sztárok szigorúan szubjektív és bevallottan elfogult véleményét kértük ki az oroszországi torna végső győztesével kapcsolatban.  

Majka (rapper): – Nálam szigorúan érzelmi alapon Anglia a befutó, mert már nagyon régen nyertek vb-t. Az erőviszonyok higgadt elemzése során azonban a brazil, német, spanyol trióból kerülhet ki a győztes. Az a lényeg, hogy Portugália ne nyerjen, mert nagyon nem vagyok kibékülve Cristiano Ronaldóval.


Majka, sztárban sztár
(Fotó: Máté Krisztián)

Kelemen Anna (playmate): – Oroszországnak drukkolok, mert náluk vannak a legjobb pasik, ráadásul házigazdaként előnyt élveznek. Nagyon közel vannak hozzánk, nem szeretném, ha mérgükben idejönnének újabb negyven évre.

forrás: facebook/kelemenannaofficial

Ganxsta Zolee (rapper): – Egyértelmű, hogy Argentína. Annál is inkább, mert most is esélyes. Ha nem Messiék, akkor Uruguay, a barátságos szomszéd. Inkább ők, mint az ősellenség brazilok!


Hajdú B. István (sportriporter): – Oroszországban sem avatnak új világbajnokot, a korábbi hét – a most távol maradó olaszokkal együtt nyolc – győztes valamelyike nyer. De talán Brazília a legesélyesebb, mert az egyetlen dél-amerikai válogatott, amely Európában vb-t nyert. Mi több, most a többi csapatrészhez felnőtt a selecao védelme is.

Kautzky Armand (színész): – Ahhoz képest, hogy a nagyapám a húszas években válogatott futballista volt, én meglehetősen amatőr vagyok ebben a kérdésben. Mindenesetre a hagyományai és a korábbi eredményei alapján szerintem Brazília lesz a végső győztes.

Stohl Luca (műsorvezető): – Ha amerikai fociról vagy kézilabdáról lenne szó, könnyebben tudnék esélyt latolgatni. A labdarúgás kicsit távol áll tőlem. De ha tippelni kell, akkor legyenek mondjuk a franciák, ők állítólag nagyon jó focisták.

Stohl Luca Nagy duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Verrasztó Dávid (vb-ezüstérmes úszó): – Csakis Németország. Remélem most sem okoznak csalódást! Igyekszem a lehető legtöbb meccset megnézni, már nagyon várom a rajtot.

. EPA/CHRISTIAN BRUNA

EPA/CHRISTIAN BRUNA

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.