EUR: 323,39 Ft
CHF: 287,83 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Esküvőre készül Vajna Timi húga, Lilla

Esküvőre készül Vajna Timi húga, Palácsik Lilla és 24 éves párja, Tamás. A fiatalok négy éve élnek együtt, és a fiatal modell-fotós 2016 karácsonya óta már menyasszony.

Vajna Timi 24 éves húga, Palácsik Lilla nem is lehetne boldogabb. A modell-fotós több mint négy éve szereti 24 éves párját, nagy az összhang köztük.


– Azt hiszem, tényleg óriási a harmónia köztünk. Mindent szeretünk együtt csinálni, például gyakran járunk moziba is. Legutóbb a Szerelembe gurulva című francia filmet láttuk, imádom az ilyen romantikus vígjátékokat, ráadásul ebben a kedvenc színészeink játszanak. Istenien szórakoztunk. A párom egy évig kint élt Franciaországban, ő szerettette meg velem a francia kultúrát és gasztronómiát. Gyakran főz nekem isteni finomságokat – mesélte a Lokálnak Lilla. Tamás korábban az egyik főzőműsorban is szerepelt, és kifejlesztett egy saját étrendet is, aminek köszönhetően 30 kilót fogyott. A szerelmes pár már négy éve együtt él, 2016 végén, karácsonykor pedig Tamás megkérte Lilla kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

– Gyönyörű pillanat volt. Először ajándéknak fakanalakat adott, nevettünk ezen, de aztán odament a fához, ahol az egyik díszben lapult a gyűrű. Természetesen rögtön igent mondtam. Tervezzük, hogy összekötjük az életünket, de azt nem tudom, hogy pontosan mikor, és még nincs határozott elképzelésem a nagy napról. Több esküvőt fotóztam már, gyönyörűek voltak. Mi is gyűjtjük az ötleteket, hogy milyen virág, milyen ruha és milyen helyszín legyen – magyarázta Lilla, akinek az esküvőjéről természetesen nem hiányozhat majd testvére, Vajna Timi sem.


– Nagyon szoros a kapcsolatunk Timivel, szeretjük egymást. Régebben anyáskodott felettem és mindig féltett. De amióta külön élünk, és ritkán van itthon, már csak a féltés maradt meg – mondta mosolyogva Lilla, akit gyakran vádolnak azzal, hogy csak híres nővérének köszönheti sikereit. Párja, Tamás szerint a fiatal fotóslány nagyon jól viseli a kritikát.

– Nem foglalkozunk a negatív dolgokkal, Lilla abszolút bizonyít a munkában. Én látom, hogy mennyi mindent megtesz azért, hogy egy-egy fotó tökéletesen sikerüljön. Eszméletlen csaj. Ő nem figyeli a kommenteket, engem gyakran felbosszant, de sokat nem lehet tenni a kommenthuszárokkal. Irigylem Lilla hozzáállását, de pont azért szeretem, mert ilyen! – áradozott kedveséről Tamás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.