EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Érd

Évzáró veszprémi kirándulás

Az idén is hangulatos kirándulással fejezte be a tanévet – még az ünnepi tanévzáró előtt – az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola tanári kara.

Érdi kirándulók a veszprémi Hősök Kapujánál

Az intézmény pedagógusai Veszprémbe látogattak el, hogy könnyed, lazító célú, de – pedagógusokhoz illően – szakszerű, tehát idegenvezetővel kísért, megtervezett városnézéssel tegyék még emlékezetesebbé, tartalmasabbá a napot.


Idegenvezető segített eligazodni a város nevezetességei között

A szervezők úgy gondolták, ezzel kicsit feledtethetik az utóbbi hónapok oktatással járó fáradalmait, mert azokból bizony volt bőven.

Bőven akadt látnivaló a belvárosban
Fotók: Temesi László

Mindenesetre a veszprémi belváros és a vár szépsége az egész csoportnak nagy élményt nyújtott, különösen azoknak, akik először jártak a városban.

Ebéd utánra maradt még egy különleges program: a Veszprémi Állatkert meglátogatása, ahol az egzotikus állatok látványa tette emlékezetessé a kirándulást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.