EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Fakanállal ölte meg unokáját egy budapesti nő

A 27 hónapos kislány lázas beteg volt, aztán nem vett levegőt, ezért a nagymama egy vastag fakanállal nyúlt le a torkán. Olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy azonnal meghalt a kisgyerek – írja az Origo.

A kínai 65 éves nagymama többször vigyázott már unokájára, amikor annak szülei külföldre utaztak. Egyik ilyen alkalommal észrevette, hogy a gyermek lázas. Miután a kicsi lázcsillapítót kapott, és állapota nem javult a nő felhívta férjét, hogy jöjjön érte és vigyék a gyermeket orvoshoz, ezután egy gyerekorvosnak is szólt, aki közölte vele, hogy, várják őket.


A baj csak azután történt, amikor a nagymama észrevette, hogy unokája nem nyitja ki a száját, fogott egy fakanalat és lenyomta a gyermek torkán, hogy segítsen a légzési nehézségein. Amikor azonban látta, hogy a kislány állapota nem javul, kiabálni kezdett, amit a szomszéd is meghallott és azonnal hívta a mentőket.

A nagymama olyan súlyos sérüléseket okozott unokájának, hogy annak életét már nem sikerült megmenteni. A nő ellen vádat emeltek és elfogatóparancsot adtak ki.

Kapcsolódó Cikkek